Cursussen Engels in Engeland

Cursussen Engels in England
 • Thuisland van het Britse Engels
 • Unieke landschappen en bezienswaardigheden
 • Taalcursussen in Brighton en Londen

Een Engelse cursus in Engeland is een effectieve en aantrekkelijke manier om Engels te leren of uw huidige taalkennis uit te breiden. Engelse taalcursussen zijn erg populair omdat de taal door honderden miljoenen mensen ter wereld wordt gesproken. Bovendien wordt de taal, in dit tijdperk van internationalisering en globalisering steeds belangrijker, zowel zakelijk als privé.

We bieden een verscheidenheid aan Engelse scholen in Engeland waar taalstudenten uit kunnen kiezen. Naast de mogelijkheden om uw Engels te verbeteren zult u zien dat er in Engeland ook heel wat te ontdekken is op het gebied van natuur, geschiedenis, kunst en uitgaan.

Onze taalscholen in Engeland

Brighton Levendige studentenstad aan de zuidkust van Engeland.
Londen De energieke hoofdstad van Engeland bekend om de rode dubbeldekkers, zwarte taxi's en natuurlijk de Tower Bridge.
Engeland is de vooraanstaande bestemming als het gaat om het leren van de Engelse taal, zijnde het thuisland van de “General Recieved Pronunciation”. Hier kunt u een effectieve taalcursus combineren met een aantrekkelijke vakantie en een onvergetelijke ervaring, terwijl u de interessante Britse cultuur, de tradities en eigenaardigheden van het land leert kennen.

Bereik uw taalgerelateerde doelen met een internationale cursus Engels in het kustoord Brighton in het zuiden van Engeland, in het rustige graafschap Devon of in de hippe stad Londen. U zult merken dat, in een omgeving als deze, het leren van de taal bijna moeiteloos gaat. Als u er bent zou u de gelegenheid aan kunnen grijpen om de nabijgelegen steden en regio’s te bezoeken en zo de vele attracties van Engeland te leren kennen.

Algemene informatie Verenigd Koninkrijk

 • Officiële Naam: Verenigd Koninkrijk van Groot Brittannië en Noord-Ierland
 • Oppervlakte: 244.820 km²
 • Politiek Systeem: Constitutionele monarchie and parlementaire democratie
 • Hoofdstad: Londen
 • Aantal inwoners: 61 miljoen
 • Valuta: Pound Sterling
 • Talen: Engels, met daarnaast de regionale talen Schots, Welsh, Iers, Schots Gaelic en Cornish.
 • Religie: Christendom (70%), Islam (3%), Hindoeïsme (1%)

Waarom een cursus Engels in Engeland?

U kunt tijdens een taalcursus Engels in Engeland niet alleen uw taalvaardigheden verbeteren, maar u heeft ook de mogelijkheid al lerende dit fantastische land te ontdekken. Kies voor Devon met zijn milde klimaat, de diverse en levendige stad Londen, of de populaire kust van Brighton. Wat u ook kiest, een leerzame en onvergetelijke vakantie is gegarandeerd. Tijdens u verblijf kunt u natuurlijk ook de andere gebieden in het land verkennen. Zo kunt u de tradities en gewoontes van de Britse bevolking leren kennen, de vele “pubs” bezoeken en het nationale gerecht: "fish 'n' chips" uitproberen – van dit alles kunt u genieten tijdens uw internationale taalreis naar Engeland!