Taalreizen voor volwassenen

Taalreizen voor volwassenen
  • Combineer een vakantie met een taalcursus!
  • 28 aantrekkelijke taalscholen
  • Keuze uit 7 verschillende talen
  • Test uw taalvaardigheden online!
  • Bekijk onze online catalogus

Sprachcaffe Languages PLUS is al meer dan 30 jaar een onafhankelijke organisatie die internationale taalreizen verzorgt. Onze ervaring, ons grote aanbod en onze persoonlijke benadering zijn de eigenschappen die ons onderscheiden van andere aanbieders van cursussen in het buitenland.

Wilt je een vakantie combineren met het leren van een nieuwe taal of wil je jouw bestaande taalvaardigheden opfrissen? Dan bieden onze taalcursussen een uitkomst. We zijn er trots op dat wij in staat zijn om internationale taalcursussen aan te kunnen bieden op 28 prachtige bestemmingen, die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

We bieden taalcursussen voor volwassenen in 7 talen aan:

Engelse taalreizen

Taalreizen naar Engeland, Malta, Ierland, Schotland, Amerika, Canada en Australië.

Meer informatie »

Wanneer je op taalreis gaat met Sprachcaffe zul je ervaren dat je ook na afloop van de taallessen de taal blijft oefenen. Je wordt de hele dag omringd door de taal in conversaties met de plaatselijke bevolking of met medestudenten. Dat is het bijzondere aan een wereldwijde taalreis! Of je nu houdt van het strand, cultuur, uitgaan, natuur of sport, op de verschillende locaties van onze taalscholen vind je voor ieder wat wils. Algemene informatie over onze internationale taalscholen, taalcursussen en accommodaties kun je vinden op de pagina van een taalreis naar keuze.