Jongerenkamp Engels

Jongerenkampen Engels
  • Leer Engels en ervaar een buitenlandse cultuur
  • Standaard- en intensieve cursussen
  • Cursussen Engels in Engeland, Malta, Amerika en Canada

Een taalkamp Engels is voor jongeren de meest effectieve en de meest aantrekkelijke manier om je Engels te verbeteren. Voor jongeren zijn de cursussen Engels het populairste, omdat de Engelse taal door honderden miljoenen mensen internationaal gesproken wordt en zo een steeds grotere rol speelt in de privésfeer en de professionele werkomgeving.

Je kunt een spannende vakantie combineren met een effectieve taalcursus tijdens een programma Engels voor jongeren in je favoriete land. Tegelijkertijd leer je de cultuur, tradities en gewoonten van het land kennen. Een internationale cursus Engels voor jongeren bij een van onze taalscholen is een onvergetelijke ervaring!

We bieden Jongerenkampen Engels aan in:

Jongeren taalcursus op Malta Het zonovergoten mediterraanse eiland waar Engels de officiële voertaal is
Jongeren taalcursus in Engeland Het land van de fish-n-chips en de English tea
Jongeren taalcursus in Canada Hier vind je prachtige landschappen en zeer vriendelijke bevolking
Jongeren taalcursus in Verenigde Staten Het land van de wolkenkrabbers en Hollywood

Nu hoef je alleen nog maar de locatie te kiezen waar je graag heen wilt! Op Malta kun je kiezen uit St. Julian's en St. Paul's Bay en in Engeland uit Brighton en Londen. Ga je liever verder weg? Dan is een taalreis naar Amerika of Canada iets voor jou. We bieden ook taalreizen aan naar New York, Los Angeles en Toronto.

We hebben veel verschillende cursussen voor je: we bieden cursussen Engels voor beginners en gevorderden en ook standaard- en intensieve cursussen.

Voor degenen die ouder zijn dan 18 en graag een taalcursus willen volgen, bieden we ook cursussen Engels voor volwassenen. Sprachcaffe kan iedereen een passende cursus bieden.

Waarom zou ik Engels leren bij een jongerenkamp?

Cursussen Engels voor jongeren hebben vele voordelen. Engels is een van de belangrijkste talen in de wereld en door deel te nemen aan een jongerenkamp, kun je de taal leren in een land waar de taal dagelijks gesproken wordt. Tijdens één van onze cursussen Engels voor jongeren kun je een geweldige vakantie hebben, internationale studenten van jouw leeftijd ontmoeten en je hebt daarnaast de kans om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van je gastland te leren kennen. Door deel te nemen aan een jongerenkamp kun je je Engels verbeteren een veel plezier hebben! Kies uit één van onze vele spannende locaties.