Accommodatiemogelijkheden

Wij van Sprachcaffe/Languages PLUS weten hoe essentieel een goede accommodatie is als component van een geslaagde internationale taalreis. Om u te voorzien van klaslokalen, boeken en computers is natuurlijk belangrijk, maar het is ook erg prettig als u een comfortabele verblijfsplaats heeft.

Sprachcaffe Appartementen

Door hetzelfde appartement te delen met andere internationale studenten bent u in staat om met mensen vanuit verschillende landen de vreemde taal die u leert, te oefenen en zo uw taalvaardigheden te verbeteren. De appartementen, met volledig ingerichte keukens en badkamers, zijn typisch ingericht voor dat land. ƉƩn- of tweepersoonskamer zijn beschikbaar in alle appartementen. De appartementen zijn normaal gesproken zonder toezicht en u kunt er zelf koken, maar er zijn meerdere restaurants beschikbaar in de directe omgeving van de meeste bestemmingen.

  • Standaard Appartementen:
    Deze appartementen zijn aangenaam en schoon, en zijn ideaal voor de reiziger met een budget. De meubels zijn eenvoudig maar van goede kwaliteit, en de keukens en badkamers zijn volledig ingericht. Een aantal van de appartementen bevindt zich in de schoolcampussen, terwijl anderen apart van de school zijn. Op sommige locaties kunt u ook ontbijt, half- of volpension boeken.
  • Comfort Appartementen:
    Comfort appartementen bieden een betere locatie, grootte en inrichting. De schoonmaakservice komt vaker, normaal gesproken twee maal per week. Op sommige locaties kunt u ook ontbijt, half- of volpension boeken.

Sprachcaffe School Residenties

Veel van de scholen bieden de mogelijkheid om in een residentie te verblijven. de studenten leven en leren onder Ć©Ć©n dak: ze wonen zogezegd samen als "Ć©Ć©n grote familie".

Afhankelijk van de bestemming kunt u kiezen tussen standaard en comfort accommodatie, Ć©Ć©n- of tweepersoonskamers, en ontbijt, half- of volpension zijn beschikbaar op sommige locaties tegen betaling van een toeslag.

Sprachcaffe Studio's

Heeft u behoefte aan meer privacy? Op sommige locaties kunt u kiezen om in een studio appartement te verblijven met een eigen badkamer en keuken. Zo heeft u uw eigen appartement en hoeft u de keuken of badkamer niet te delen met andere mensen.

Ontbijt, half- of volpension is beschikbaar op sommige locaties tegen bijbetaling.

Sprachcaffe Gasthuizen / Hotels

Als u graag wat meer eigen ruimte heeft in uw accommodatie, zou verblijven in een hotel de juiste keuze voor u kunnen zijn.

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, hoewel alle kamers hun eigen badkamer hebben. Let op dat tweepersoonskamers alleen geboekt kunnen worden door twee studenten die samen reizen.

Sprachcaffe Gastgezinnen

Als u geĆÆnteresseerd bent in het leren van de taal maar ook de levenswijze, gewoonten en gebruiken van uw gastland zult u zien dat verblijven bij een gastgezin de perfecte keuze is.

Een verscheidenheid aan "gastgezinnen" is beschikbaar, waaronder families met en zonder kinderen en Ć©Ć©npersoonshuishoudens. De provisie van de maaltijden hangt af van de locatie.