Examenvoorbereiding Italiaans

C.I.L.S. Examen
  • Leesvaardigheden
  • Schrijfvaardigheden
  • Leesvaardigheden
  • Grammatica en woordenschat
  • Verbale communicatievaardigheden

Onze C.I.L.S. examenvoorbereidingscursus is een Standaardcursus die zich focussed op het voorbereiden voor een examen. Het CILS certificaat staat voor een Italiaans niveau als een vreemde taal, en wordt wereldwijd door meerdere onderwijsinstanties en bedrijven. Het Certificazione di Italiano come Lingua Straniera richt zich op leerlingen die een certificaat nodig hebben om hun Italiaans niveau te bepalen voor hun studie of werk ect.

Het officiƫle Certificato di Italiano come Lingua Straniera examen voor bovengemiddeld niveau in de Italiaanse taal bestaat uit een geschreven en een gesproken examen. Het wordt aanbevolen door de Italiaanse regering en maakt het voor buitenlandse studenten mogelijk om aan een Italiaanse universiteit te studeren.

Het CILS examen bestaat uit meedere delen die samen de Italiaanse vaardigheden van de student toetsen. Leesvaardigheid, luistervaardigheid, geschreven en mondelinge communicatie, grammatica en woordenschat zijn de belangrijkste onderwerpen. De examenkosten en de kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De Examenvoorbereidingscursussen Italiaans aan onze taalscholen:

U kunt zich voorbereiden op het C.I.L.S. aan de volgende Sprachcaffe taalscholen:

Locatie

Examen

Startdatum

Duur

Examendatum

Aantal lessen

Max. studenten

Rome, Florence

CILS

20.04.2015

8 weken

11.06.2015

20 per week

12 per klas

Rome, Florence

CILS

12.10.2015

8 weken

03.12.2015

20 per week

12 per klas

Let op: De bovenstaande data zijn de verwachte examendata. De curussen worden aangeboden afhankelijk van de examens.