Cursussen Chinees in Peking

Peking Chinese cursussen

Op de eerste dag van uw Chinese cursus maakt u een taaltoets zodat we u in kunnen delen bij het passende niveau. De cursussen Chinees in Peking worden gehouden van maandag tot vrijdag, hoewel er geen lessen zijn tijdens nationale feestdagen. Aan het einde van iedere cursus ontvangt u een certificaat met daarop het aantal gevolgde lessen en het bereikte niveau in de taal.

Onze cursussen Chinees in Peking

In onze Sprachcaffe school in Peking bieden we cursussen Chinees voor beginners tot gevorderden. U kunt daarnaast zelf de duur en de intensiteit van de cursus bepalen. U kunt al een cursus Chinees van Sprachcaffe volgen vanaf een paar weken tot zelfs meerdere maanden!

We bieden de volgende cursussen Chinees in Peking:

Type cursus Lessen per week Minimum duur Aantal studenten
Standaard cursus 20 1 week max. 10
Mini-standaard cursus 20 1 week max. 6
Intensieve cursus 30 1 week max. 10
Examenvoorbereiding 20 of 30 1 weken max. 10
Speciale examenvoorbereiding 20 12 weken max. 10
Individuele cursus 10, 20 of 30 1 week max. 1

Let op:

  • De minimale leeftijd voor studenten is 18 jaar. 
  • Deelname van studenten van 16 en 17 jaar kan op aanvraag mogelijk zijn. 
  • 1 les = 45 minuten.
  • Cursus materiaal kan kosteloos in de school gehuurd worden.
  • De combicursussen zijn standaard of individueel en met studieverlof. 

Lesmethode

We hebben een zeer succesvolle lesmethode ontwikkeld voor onze taalcursussen: we hebben een stressloos leerproces getransformeerd in een spontane en creatieve leerervaring. Daarnaast bieden we flexibel en recentelijk lesmateriaal om u te helpen in zo kort mogelijke tijd vorderingen te maken.

Door tijdens de lessen zoveel mogelijk te communiceren, geloven we dat u de taal sneller absorbeert en dat de opgedane kennis langer blijft hangen. De woordenschat die u leert kunt u direct toepassen in de praktijk door discussies, vragenrondes en rollenspellen.

Gekwalificeerde leraren

Onze leraren zijn gekwalificeerd, goed gemotiveerd en geven u les in hun moedertaal. Na de lessen zijn ze u graag van dienst met taalgerelateerde adviezen of antwoorden op vragen die u mogelijk heeft over culturele- of sportactiviteiten.

  • Het examengeld is niet inbegrepen in de prijs
  • De cursussen worden aangeboden op aanvraag en beschikbaarheid