Taalcursussen Engels in Brighton

Taalcursussen in Brighton
  • Multiculturele universiteitsstad
  • Ontspannen aan de zee
  • Breed aanbod aan cursussen
  • In 45 minuten met de auto naar Londen

Voor veel taalstudenten is Brighton een geliefde bestemming voor een taalreis. De zuidelijk gelegen stad aan de kust biedt een fascinerende atmosfeer en een moderne levensstijl. De bekende Brighton Pier alleen al is het bezoeken waard. Deze pier is maar liefst 512 meter lang en zeer populair bij zowel lokale bewoners als toeristen.

Brighton is een jonge en moderne stad met zijn vele clubs, winkels en mogelijkheden voor waterrecreatie. Mocht dit niet genoeg zijn, dan is Londen in 45 minuten met de autote bereiken.

Deze multiculturele universiteitsstad met ongeveer 160.000 inwoners, heeft dankzij haar jonge inwoners een kosmopolitische uitstraling. Geniet ervan tijdens een Sprachcaffe cursus Engels in Brighton! Studeren in de stad die bekend staat als 'London by the Sea' geeft studenten de kans om elke dag zowel op school als in de praktijk hun taalvaardigheden te oefenen. Ons cursusaanbod in Brighton is zeer divers en we hebben voor ieder wat wils. Of u nu graag een 2-weekse intensieve cursus wilt volgen tijdens de zomervakantie, een examencursus voor meerdere weken of voor een cursus Business Engels kiest: op onze school in Brighton kunt u op een aangename manier uw Engelse taalvaardigheden verbeteren. Met een taalcursus in Brighton zit u dus altijd goed!

Waarom een cursus Engels in Brighton?

Een taalcursus in Brighton is een bijzonder unieke ervaring: u krijgt les van leraren die Engels als moedertaal hebben en hebt tegelijkertijd de ruimte om een van de meest populaire badplaatsen van Groot-BritanniĆ« te ontdekken. Bovendien bevindt de stad zich slechts 45 minuten van de populaire Engelse hoofdstad en kunt u vanuit Brighton gemakkelijk het historische Sussex verkennen. Een cursus Engels in Brighton is een goede investering in uw toekomst en biedt u vele mogelijkheden. Ontdek nu zelf de voordelen van een taalreis naar deze prachtige kustplaats.