Taalcursussen Italiaans in Calabrië

Taalcursussen in Calabrië
  • Idyllische locatie in het natuurlijke paradijs Calabrië
  • Veel mogelijkheden voor watersport
  • Ruige kliffen en een heldere zee
  • Controleer de beschikbaarheid online

De Sprachcaffe school in Calabrië biedt internationale cursussen Italiaans in een aangename natuurlijke omgeving. Naast de prachtige huizen, gebouwd langs adembenemende kliffen, heeft het meest zuidelijk gelegen puntje van Italië veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment. Boek één van de taalcursussen Italiaans in Calabrië en ontdek het prachtige Italië!

Onze cursussen in Calabrië zijn divers, dus we kunnen iedereen iets passends bieden. Of u nu een 2-weekse cursus tijdens de zomervakantie wilt volgen of een examenvoorbereidingscursus, u vindt gegarandeerd iets wat u bevalt in Calabrië.

Additionele activiteiten in Calabrië

Naast het volgen van de cursus Italiaans aan onze school in Calabrië kunt u ook genieten van de beroemde Mediterrane keuken in onze kookschool, "Arte Culinaria"! Bekijk al onze informatie over kookcursussen in Calabrië.

Waarom een taalcursus Italiaans in Calabrië?

Onze internationale cursussen in Calabrië zijn een bijzondere ervaring: u leert er Italiaans van gekwalificeerde leraren en tegelijkertijd kunt u een van de mooiste landschappen van zuid Italië ontdekken. Zorg er zeker voor dat u Sicillië en de Etna bezoekt. Een cursus Italiaans in Calabrië is een investering in uw toekomst, omdat het u de mogelijkheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen te sluiten. Ontdek overblijfselen van lang geleden op de archelogische plaatsen of neem een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Ontdek zelf de vele voordelen van een cursus Italiaans in Calabrië!