Engelse taalcursussen in Calgary

Taalcursussen in Calgary
  • Banff National Park
  • Multiculturele stad
  • Een van de snelst ontwikkelende Noord-Amerikaanse steden
Calgary is een van de snelst ontwikkelende steden van Noord-Amerika. Deze Canadese stad heeft alles wat andere grote steden te bieden hebben, maar de mensen in Calgary hebben toch hun low-stress mentaliteit behouden. Dit zorgt voor een relaxte sfeer in een stad waar alles kan. Ondanks dat de stad veel te bieden heeft is het wel een goedkope plaats om te verblijven.

Sinds de Olympische Winterspelen van 1988 is de stad een bekende ontmoetingsplaats geworden voor atleten. Calgary omarmt dit feit en moedigt atleten aan om in de stad te verblijven wanneer ze in de bergen diverse sneeuwsporten beoefenen. Ongeveer 45 minuten buiten de stad vindt u Banff National Park en Lake Louise. Dit zijn de mooiste natuurgebieden van de provincie Alberta. Elk jaar host Calgary tevens het grootste festival van Canada: de 'Calgary Stampede'. Tijdens dit festival toont Canada haar Wild West Cowboy-imago aan de wereld. Het festival vindt plaats aan het begin van de maand juli en is een echte aanrader voor iedereen die van rodeo houdt.
Tijdens uw Engelse taalcursus moet u zeker tijd vrijmaken om de stad beter te leren kennen, want Calgary heeft werkelijk iedereen wel wat te bieden! Bent u een natuurliefhebber? Bezoek dan de Rocky Mountains, het National Park of de beroemde Calgary Zoo. Als u geinteresseerd bent in kunst en cultuur, zult u ook zeker tevreden zijn met het grote aanbod aan galerieen en musea.

Boek een van onze fantastische Engelse taalreizen in Calgary en ontdek de stad van de Olympische Winterspelen van 1988. Sinds de olie-explosie aan het begin van de 20ste eeuw is Calgary een van Canada's belangrijkste steden geworden. Een mix van verschillende nationaliteiten maakt deze stad de ideale plaats voor een taalcursus.

Op onze school in Calgary kunt u gemakkelijk uw taalvaardigheden verbeteren. Op onze school bieden we zowel intensieve als semi-intensieve cursussen aan. Meer informatie over ons cursusaanbodin Calgary vindt u boven aan deze pagina.

Waarom een Engelse taalcursus in Calgary?

Het volgen van een Engelse taalcursus in Calgary is gegarandeerd een bijzondere en leerzame ervaring: u leert Engels van native speakers en ontdekt tegelijkertijd een prachtige stad en haar omgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitstapje naar het prachtige Banff National Park met zijn hoge bergen en indrukwekkende meren? Een Engelse taalcursus in Calgary is een investering in uw toekomst en het biedt u de mogelijkheid om unieke plaatsen te bezoeken, bijzondere ervaringen op te doen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Ontdek nu zelf de vele voordelen die een Engelse taalreis naar Canada u te bieden heeft!