Italiaanse Taalcursussen in Florence

Taalcursussen in Florence
  • Perfecte ligging in het stadscentrum
  • Standaard-, intensieve-, individuele- en groepscursussen
  • Keuze uit verschillende soorten accommodatie

Italiaans leren in Florence is een droom voor veel mensen. Of, beter nog, in "Firenze", zoals de Italianen het zeggen. De Italiaanse levenswijze, de taal en de Italiaanse passie zullen u snel betoveren. Florence is een prachtige stad en met al zijn mogelijkheden de perfecte locatie om Italiaans te leren.

Of u nu wilt genieten van de ontelbare bezienswaardigheden, de vele boetiekjes wilt doorzoeken, de Toscaanse architectuur wilt bewonderen of de culinaire geheimen van deze unieke stad wilt ontrafelen; Florence heeft elke taalstudent wel wat te bieden. Deze stad zal u zeker fascineren...

Tijdens uw taalreis leert u zowel Florence als de taal van haar inwoners kennen. Bij Sprachcaffe heeft u de keuze uit verschillende cursussen Italiaans in Florence, zodat u de cursus kunt kiezen die het beste bij u past; van een 2-weekse cursus tijdens de zomervakantie tot een examenvoorbereidingscursus of individuele lessen. 

Onze leraren hebben Italiaans als moedertaal, wat in combinatie met onze interactieve lesmethode uw leerpoces leuk en ontspannen zal maken. U kunt tijdens u verblijf tevens de geleerde stof in de praktijk toepassen, bijvoorbeeld wanneer u een gesprek voert met medestudenten of de inwoners van Florence. Kom en bezoek onze excellente school in Florence!

Waarom een taalcursus Italiaans in Florence?

Onze internationale taalcursussen in Florence zijn gegarandeerd een bijzondere belevenis: u leert van gekwalificeerde leraren, die Italiaans als moedertaal hebben en u ontdekt tegelijkertijd de schatten van Toscane. Deze regio is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Italiƫ, en dat is niet voor niets. Bezoek de betoverende, pittoreske steden en heuvels. Ga op excursie door het platteland en de aan de kust gelegen dennenbossen. Een taalcursus Italiaans in Florence is een investering in uw toekomst en biedt u de mogelijkheid unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle herinneringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vrienden te maken. Zorg er zeker voor dat u de Etruscan beelden, de juweliers bij Ponte di Vecchio en het standbeeld van David door Michelangelo bezoekt. Ontdek nu zelf de vele voordelen van een taalcursus Italiaans in Florence!