Spaanse taalcursussen in Havana

Taalcursussen in Havana
  • Hoofdstad van Cuba met een Caribische sfeer
  • Standaard & intensieve cursussen en individuele- en groepslessen
  • Dans- en drumcursussen en uitstapjes

Sprachcaffe Havana is een van onze Latijns-Amerikaanse taalscholen waar je in een natuurlijke omgeving de Spaanse taal kunt leren. Havana is een interessante stad; de architectuur, de straten en de bekende promenades zullen iedereen bevallen. Het historische stadscentrum van Havana staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is dus een echte must-see. Aan de 74 kilometer lange kustlijn vind je 20 kilometer aan strand en plekken om de te duiken en te diepzeevissen.

Ons aanbod van cursussen Spaans in Havana is erg divers, dus je hebt erg veel keuze. Of je nu op zoek bent naar een 2-weekse taalcursus tijdens de zomervakantie of opzoek bent naar een cursus die je voorbereidt op een examen, in Havana vind je gegarandeerd de cursus die bij jouw past!

 

Aansluitende activiteiten

Cuba, het grootste eiland in het Caribische gebied, bied je zowel een culturele diversiteit als de mogelijkheid om te ontspannen. Naast het volgen van een taalcursus Spaans kun je ook deelnemen aan verschillende activiteiten en culturele programma’s. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld opgeven voor een Cubaanse danscursus: dans op de meeslepende ritmes van salsa, merengue, bachata, tango of reggeaton en ervaar Cuba! Wil je liever zelf muziek maken, dan kun je de verschillende Cubaanse percussie instrumenten leren bespelen tijdens een Cuba drumcursus.

Als je meer van Cuba wil zien, kun je ook een tour over het eiland boeken: te voet, met de bus, met een huurauto of met de fiets. Maak dit een van de meest memorabele ervaringen van je leven!

Waarom een Spaanse taalcursus in Havana?

Studeren in Havana is gegarandeerd een bijzondere ervaring: je krijgt les van gekwalificeerde leraren die Spaans als moedertaal hebben en leert tegelijkertijd een van de spannendste hoofdsteden ter wereld kennen! Natuurlijk kun je de stad te voet ontdekken, maar er zijn ook andere manieren op de stad te leren kennen. Zo kun je ook een stadstour doen in een van de beroemde klassieke auto’s! Een cursus Spaans in Havana is een investering in jouw toekomst, omdat het je de gelegenheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, interessante ervaringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen te sluiten. Wie weet wachten ze op je met een goede Cubaanse sigaar in hun hand? Ontdek nu zelf de vele voordelen van een Sprachcaffe taalcursus Spaans in Havana!