Taalcursus Engels in London

Taalcursussen in Londen
  • Hippe economische en culturele hoofdstad 
  • Breed aanbod aan cursussen in een internationale omgeving
  • Verblijven bij een gastgezin

Een cursus Engels in Londen is natuurlijk een perfecte manier om je Engelse taal te verbeteren. De kosmopolitische stad Londen is Ć©Ć©n van de klassieke locaties voor een taalcursus Engels in Engeland. Deze stad biedt zonder twijfel voor ieder wat wils. Boek nu een van onze internationale cursussen en ervaar de unieke atmosfeer van Londen; internationaal maar toch typisch Brits.

Het centrum van Londen is een wonderbaarlijk doolhof gevuld met verschillende geuren, kleuren en geluiden. Met de honderden talen die men in Londen kan horen, is het gemakkelijk je er thuis te voelen. Maar Londen zou Londen niet zijn zonder de typisch Britse iconen op iedere straathoek: de rode telefooncel, de dubbeldekkers en de ā€œBobbiesā€, in hun zwarte uniform met zwarte pet.

Een bezoek aan de belangrijkste Londense attracties maakt geen onderdeel uit van het schoolprogramma, maar kan wel los geboekt worden. De meeste musea in Londen zijn gratis en het is makkelijk om vanuit de stad dagtripjes te maken naar andere grote Britse steden.

Vandaag de dag is het beheersen van de Engelse taal bijna een noodzaak. Met ons brede aanbod aan cursussen en onze excellente school in Londen, bieden we u een passende omgeving om uw taalvaardigheden te verbeteren. Onze school in Londen is erkend door het British Council en Education UK. Of u nu een korte intensieve cursus zoekt voor tijdens de zomervakantie, privĆ©-lessen of een standaardcursus; in Londen is het allemaal mogelijk.

U zult merken dat het leren verder gaat dan alleen binnen het klaslokaal; door u kennis toe te passen in gesprekken met medestudenten, toeristen en de lokale bevolking kunt u het leerproces makkelijk versnellen.

Engelse lessen volgen vanaf 16 en 17 jaar

Studenten die op de leeftijd 16 of17 deel willen nemen aan de lessen op onze school hebben toestemming van hun ouders nodig. Hiermee laten de ouders weten dat zij ervan op de hoogte zijn dat hun kinderen samen met volwassenen vanaf 18 jaar lessen volgen and dat sommige activiteiten zonder toezicht plaatsvinden. Ze zullen ook een afzonderlijke inleiding ontvangen om eventuele juridische- en/of veiligheidskwesties met betrekking tot mensen jonger dan 18 jaar uit te leggen en worden ook verwacht regelmatig aan onze welzijnsfunctionaris te rapporteren. Raadpleeg ons beveiligingsbeleid en verdere beveiligingsinformatie hier.

Waarom een taalcursus Engels in Londen?

Een internationale cursus Engels in Londen is een bijzondere ervaring: u leert van mensen die Engels als moedertaal hebben terwijl u een van de spannendste steden van Europa ontdekt. Bekijk de prachtige stad vanaf de bekende Tower Bridge of vanuit de London Eye. Een cursus Engels in Londen is een investering in uw toekomst, omdat het u de gelegenheid geeft om tijd door te brengen in een internationale wereldstad, waardevolle ervaringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen te sluiten. Trakteer uzelf op fish 'n' chips voordat u bijvoorbeeld het London Aquarium of het wereldbekende Madame Tussauds bezoekt. Ontdek zelf de vele voordelen van een Sprachcaffe taalcursus Engels in Londen!