Engelse taalcursussen in Los Angeles

Taalcursussen in Los Angeles
  • Hollywood
  • Disneyland
  • Laguna Beach
Los Angeles heeft het allemaal. Naast de vele bezienswaardigheden, attracties, restaurants en winkels, is het in de stad het hele jaar door heerlijk weer! De beroemde attracties van filmstad Los Angeles trekken mensen van over de hele wereld. Hollywood, Bevery Hills, Hermosa Beach, Laguna Beach, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Dodger Stadium, Disneyland, Santa Monica, het LA Stadion en de beroemde Universal filmstudio's; in Los Angeles hoef je je niet te vervelen.

Het unieke aan een verblijf in Los Angeles is de interactie tussen beroemdheden, de lokale bevolking en de toeristen. Er is geen enkele andere stad zoals deze. Al snel zal u worden opgezogen in de drukte van de stad en na een paar dagen zal het voelen alsof u nooit ergens anders hebt gewoond! Deze multiculturele stad is zeer gastvrij en een smeltkroes van diverse nationaliteiten en culturen. Mocht u toch iets uit uw thuisland missen, dan zult u het hier zonder al te veel moeite kunnen vinden.

Boek nu onze Engelse taalcursus in Los Angeles en ontdek de stad van cultuur, eten, winkels en beroemdheden! Los Angeles en het omringende gebied bieden reizigers vele bezienswaardigheden en activiteiten. De filmstad met haar vele pretparken en prachtige stranden is Ć©Ć©n van de meest populaire steden van de Verenigde Staten en tevens de ultieme locatie voor het volgen van een Engelse taalcursus. 

Op onze school in Los Angeles kunt u terecht voor verschillende semi-intensieve Engelse cursussen op diverse niveaus. Al onze studenten worden begeleid door bekwame leraren wiens moedertaal Engels is.   

Waarom een cursus Engels in Los Angeles?

Het volgen van een Engelse taalcursus in Los Angeles is een unieke ervaring: u heeft de kans om Engels te leren van iemand die met deze taal is opgegroeid en tegelijkertijd een van de meest levendige steden van de wereld ontdekken. Terwijl u in de stad verblijft kunt u tevens gebruik maken van de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft op het gebied van lifestyle, cultuur, sport, natuur en avontuur. Het volgen van een Engelse cursus in Los Angeles is een goede investering in uw toekomst and het geeft u de kans om unieke ervaringen op te doen en nieuwe internationale vriendschappen te ontwikkelen. Ontdek nu zelf de vele mogelijkheden die deze taalreis u te bieden heeft!