Taalcursussen Engels in St. Julian's

Taalcursussen op Malta
  • De cursus wordt gegeven in Pembroke, op loopafstand van St. Julian's
  • Groot winkelaanbod
  • Bruisend nachtleven in Paceville

Ontvlucht het slechte weer thuis en boek een taalcursus in Engels in St. Julian’s, Malta. Een mooiere plaats om Engels te leren zul je niet snel vinden. Malta biedt het hele jaar door een fantastisch klimaat, zon, zee, strand, een mediterrane atmosfeer en Engels als officiële voertaal. Malta is een van de meest geliefde bestemmingen voor taalstudenten wereldwijd. Nergens kun je Engels leren in zo’n heerlijk Mediterraans klimaat. Daarnaast biedt het eiland haar bezoekers vele mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding.

Op onze school in St. Julian’s bieden we grote verscheidenheid aan Engelse cursussen: of je nu een intensieve cursus wilt volgen of een speciale examencursus waarin je wordt voorbereid op het Cambridge of IELTS examen. Daarnaast bieden wij individuele privélessen en Business Engels aan. Als toevoeging aan jouw taalcursus, kom je tijdens jouw verblijf op Malta ook in aanraking met de gewoontes van de plaatselijke bevolking, de Maltese keuken, de geschiedenis en de kunst en kun je de in de klas geleerde stof direct in de praktijk toepassen.

Ben je tussen de 14 en 18 jaar en overweeg je een taalreis naar het buitenland te boeken, dan verwijzen wij je naar onze jongerencursus Malta.

Waarom een cursus Engels in St. Julians?

Een taalreis naar Malta is een zeer bijzondere ervaring: je leert van docenten met Engels als moedertaal of een gelijkwaardig niveau en je verblijft in onze prachtige Maltese school in St. Julian’s. Vanuit St Julian's ontdek je het zonnige Mediterrane eiland Malta. Geniet van het zonnige klimaat en de charmante omgeving. Een taalcursus in St. Julian’s is een investering in jouw toekomst, omdat het de mogelijkheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en misschien wel nieuwe internationale vriendschappen te sluiten. St. Julian's heeft veel te bieden,zo ligt het uitgaansgebied Paceville om de hoek. Hier vind je diverse bars, clubs en casino’s. Ontdek nu zelf de vele voordelen van een cursus Engels op Malta!