Engelse taalcursussen in Montreal

Taalcursus in Montreal
  • Oud Montreal
  • Klein ItaliĆ«
  • Multiculturele stad
U vindt onze taalschool in het hart van de stad Montreal. Montreal is een tweetalige stad, dus u kunt er zowel Frans als Engels leren. De stad is gevuld met Europese cultuur, architectuur, natuurlijke schoonheid en internationale festivals. Montreal, de op Ć©Ć©n na grootste stad van Canada, is een trekpleister voor iedereen die houdt van ontspanning en cultuur. De vele multiculturele kenmerken van de stad maken deze tot een ideale plek voor een "taal, cultuur en avontuur" ervaring.

De mix van historische gebouwen, kerken en moderne wolkenkrabbers maakt deze stad uniek. Niet alleen de mix van oud en nieuw maakt deze stad bijzonder, ook het grote aanbod aan kunst en culturele activiteiten. Tijdens de zomermaanden biedt de stad ruimte aan verschillende festivals en parades op het gebied van jazz, beeldende kunst, theater, muziek en dans, met als hoogtepunt het Laughs comedy festival.
Tijdens een Engelse taalcursus in Montreal moet u zeker de tijd nemen om de stad beter te leren kennen. Maak een wandeling langs de geplaveide straten van het oude Montreal en geniet van de prachtige architectuur. Als u geĆÆnteresseerd bent in kunst en cultuur zult u zeker blij zijn met het grote aanbod van musea. Boek nu een van onze fantastische Engelse taalcursussen in Montreal en leer deze tweetalige stad beter kennen. U hoeft niet voor Ć©Ć©n taal te kiezen, maar kunt er ook voor kiezen beide talen te leren! Een mix van verschillende talen en culturen maakt Montreal een multiculturele plek en dus een ideale locatie voor een Engelse taalcursus in het buitenland.

Op onze school in Montreal kunt u uw taalvaardigheden snel en effectief verbeteren. Ons cursusaanbod bestaat uit semi-intensieve en intensieve cursussen. Meer informatie over ons cursusaanbod vindt u hierboven.

Waarom een Engelse taalcursus in Montreal?

Een taalcursus in Montreal is gegarandeerd een bijzondere en leerzame ervaring: u leert Engels van een native speaker en krijgt tegelijkertijd de kans om deze prachtige Canadeze stad te ontdekken. Wat denkt u van een ritje in een paardenkoets over de geplaveide straten? Binnen enkele minuten bent u weer terug in de trendy winkelstraten of het sprookjesachtige Little Italy. Een Engelse taalcursus in Montreal is een investering in uw toekomst en geeft u de kans om unieke plaatsen te bezoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en bijzondere ervaringen op te doen. Ontdek nu zelf de vele voordelen die een taalreis naar Vancouver u te bieden heeft!