Franse taalcursussen in Montreal

Taalcursussen in Montreal
  • Taalschool in het centrum van Montreal
  • Oud Montreal
  • Tweetalige stad
Onze taalschool in Montreal vindt u in het centrum van de stad. Montreal is uniek in Noord-Amerika, omdat er zowel Frans als Engels gesproken wordt. Dit is een voordeel voor de taalstudent omdat er in deze stad niet Ć©Ć©n, maar twee talen geleerd kunnen worden. Montreal, de op Ć©Ć©n na grootste stad van Canada, trekt jaarlijks veel bezoekers omdat er altijd wel iets te doen is. Door het jaar heen host Montreal vele internationale festivals, waarbij de stad pronkt met zijn Europese cultuur, architectuur en natuurlijke schoonheid. De multiculturele sfeer in deze tweetalige stad maakt Montreal de ideale bestemming voor een taalreis.

Naast het feit dat Montreal een tweetalige stad is, onderscheidt de stad zich van andere Canadese steden door zijn mix van historische gebouwen en kerken en moderne wolkenkrabbers. Montreal is niet alleen aantrekkelijk vanwege de mix van oud en nieuw, maar de stad heeft ook veel te bieden op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater, dans en jazz. Door het hele jaar, en met name tijdens de zomer, kun je in Montreal terecht voor verschillende festivals en parades. Het grootste festival van het jaar is het Just for Laughs comedy festival.
Tijdens uw Franse taalcursus in Montreal moet u zeker de tijd nemen om de stad beter te leren kennen. Deze grote Canadese stad heeft namelijk iedereen wel iets te bieden. Geniet van de prachtige architectuur langs de geplaveide straten van het oude Montreal. Bent u geĆÆnteresseerd in kunst en cultuur dan zult u zich hier ook zeker niet vervelen.

Boek nu een van onze spectaculaire Franse taalcursussen in Montreal en luister hoe het Frans en Engels in elkaar over lijkt te vloeien. De diverse mix van nationaliteiten en talen zorgt voor een grote variatie aan gewoontes en culturen, iets wat Montreal tot de ideale stad maakt voor een taalreis. Op onze taalschool in Montreal kunt u uw taalvaardigheden effectief verbeteren. We bieden zowel semi-intensieve cursussen als intensieve cursussen. Kijk hierboven voor meer informatie over onze Franse taalcursussen in Montreal.

Waarom een Franse taalcursus in Montreal?

Het volgen van een cursus Frans in Montreal is een bijzondere en leerzame ervaring: u krijgt les van native speakers en kunt tegelijkertijd deze bruisende stad ontdekken. Heeft u het moderne deel van de stad gezien? Loop dan vooral even door naar het oude centrum. Hier vindt u trendy winkelstraten, maar ook een gezellige Italiaanse sfeer in Little Italy, waar u kunt genieten van verse pizza en pasta's. Een Franse taalcursus in Monreal is een investering in uw toekomst en biedt u de kans om unieke ervaringen op te doen, nieuwe mensen te onmoeten en mooie plaatsen te bezoeken. Ontdekt u nu zelf de voordelen van een Franse taalcursus in Montreal!