Duitse lessen voor volwassenen in München

Duitse cursus in München

  • Fantastische oude stad met parken en biertuinen
  • Perfecte locatie in het uitgaansgebied van Schwabing
  • Brede selectie van Duitse cursussen
  • Leef bij een lokale familie
Welkom bij de Duitse taalreis naar München in Duitsland! Volg Duitse lessen en ontdek de hoofdstad van Bavaria, de 'stad met een miljoen inwoners'. De Bavariaanse wereldstad inspireert de bezoekers met de moderne musea, zonnige biertuinen, bioscopen, de associatie met BMW en coole clubs. En natuurlijk met de vele sporten: surfen op de 'Eisbach' rivier in de Engelse Tuinen, samen met 20.000 anderen 's nachts schaatsen of mountain biking in de alpen. In München kan alles! Wat denk je er van om het wereldberoemde FC Bayern Munich in de Allianz Arena te zien spelen? Of doe mee met het Oktoberfest, het grootste publieke festival in de wereld. Bier, Lederhosen en Dirndls zijn zeer populair in München! Onze taalcursussen zijn de effectiefste manier om je kennis van de Duitse taal te verbeteren en ondertussen de Duitse cultuur te beleven. 

Onze Duitse lessen in München

In deze magnifieke stad worden studenten geïnspireerd om de Duitse taal te leren. Wij bieden verschillende Duitse cursussen aan, zodat iedere student een Duitse cursus kan volgen die voldoet aan zijn of haar wensen. Sprachcaffe zorgt voor een comfortabele en relaxte leeromgeving, waar studenten zich zeer op hun gemak zullen voelen. Kies een cursus die bij jouw goals past en beleef de unieke taalreis-ervaring.

Waarom een taalcursus in München?

Een taalcursus in München is een bijzondere gebeurtenis. Leer Duits van moedertaalsprekers en ontdek tegelijkertijd een van de mooiste steden van Europa. Geniet van zachte zomeravonden in de traditionele biertuinen, eet schnitzel en doe nieuwe ervaringen op met ons vrijetijdsprogramma. Een taalcursus in München verbreedt je wereld en geeft je een kijkje in de Bavariaanse leefwijze. Maak nieuwe vrienden en ga samen naar de rustige Engelse tuinen of naar de moderne clubs, ga zwemmen in de nabijgelegen meren of breng een weekend door in de alpen. Kortom, er is genoeg te beleven!