Taalcursussen Frans in Nice

Taalcursussen in Nice
  • Perfecte locatie op de rand van een historisch centrum
  • Standaard, intensieve, individuele en mini-groepscursussen
  • Keuze uit verschillende accommodatie typen
  • Controleer de beschikbaarheid online

Nice is meer dan alleen de hoofdstad van de Cote d’Azur: het is de op vier na grootste stad van Frankrijk en het is een chique kustplaats met een interessante historische en culturele achtergrond en een indrukwekkende architectuur. De stad is gevestigd aan de Middellandse zee, ten westen van de Riviera, waar de stad trots pronkt met haar ruines, musea, winkels en pleinen, die maken dat je jezelf in Venetië waant.

De school van Sprachcaffe in Nice biedt je internationale taalcursussen Frans in een natuurlijke omgeving. Boek een van onze prachtige internationale studiereizen in Nice en ontdek de culturele schatten van deze stad. Ons aanbod van cursussen in Nice is erg divers, zodat we voor iedereen een passende cursus kunnen bieden: van een twee weken durende cursus tot vakantie cursus tot cursussen die u voorbereiden op een examen.

De badplaats aan de Cote d’Azur biedt u zowel culturele diversiteit als totale ontspanning. Nice staat bekend om zijn prachtige stranden en wonderbaarlijk helder mediterraan water. Hoewel, het is al een hele poos geen exclusief vakantieoord meer.

Nice staat nu ook bekend als een charmante oude stad, die zeker de moeite waard is om te bezoeken door het prachtige aanbod van kunst en cultuur. U zult merken dat in een omgeving als deze het leren van de Franse taal u bijna geen moeite kost! Profiteer van de mogelijkheid om uw taalcursus Frans te combineren met interessante excursies en uitstapjes.

Waarom zou ik een taalcursus Frans in Nice volgen?

Onze spannende international taalreis naar Nice is een bijzondere ervaring: u leert van leraren die Frans als moedertaal hebben bij onze spannende taalreizen naar Nice en u ontdekt tegelijkertijd een van de meest trendy kustplaatsen van Europa. Het strand, gecombineerd met het mediterrane klimaat, is een bijzonder geschikte plaats om te leren en te ontspannen. Ons Franstalige programma in Nice is een investering in uw toekomst, omdat het u de mogelijkheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen te verzamelen en misschien wel nieuwe vriendschappen te maken. Gebruik uw tijd om de regio te ontdekken, zoals de andere prachtige stranden langs de Cote d’Azur en de wijnregio’s verder landinwaarts. Ontdek zelf de vele voordelen van een cursus Frans in Nice!