Taalcursussen Engels in Ottawa

Taalcursussen in Ottawa
  • Het Rideau Kanaal
  • Multiculturele stad
  • Parlementsgebouwen
 
Ottawa ligt in de povincie Ontario en is de hoofdstad van Canada. De gebouwen van Parliament Hill doen erg Europees aan. In het gebied rondom de parlementsgebouwen is altijd wat te beleven. Zo wordt de heuvel vaak gebruikt voor lichtshows, festivals, tours en parades van de Royal Canadian Mounted Police.

Maak een tripje naar buiten de stad en ontdek het prachtige landelijke gebied met vele kleine dorpjes en boerderijen. Het landschap en de natuur binnen een straal van 90 kilometer van de stad zijn werkelijk verbluffend. Tijdens je verblijf in Canada zal je worden verrast door het kleurrijke natuurschoon en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Tijdens uw Engelse taalreis moet u zeker tijd vrijmaken om Ottawa te ontdekken, want deze adembenemende stad heeft iedereen wel wat te bieden. Bent u een natuurliefhebber? Ga dan voor een schaatstochtje of een duik in het Rideau Kanaal. Bent u meer geĆÆnteresseerd in kunst en cultuur? Dan zult u tevreden zijn met het grote aanbod aan galerieĆ«n en musea.

Boek nu een van onze Engelse taalreizen naar Ottawa en ontdek de hoofdstad van het op Ć©Ć©n na grootste land ter wereld. Net als in vele andere hoofdsteden, vind je in in Ottawa vele verschillende nationaliteiten, iets wat deze multiculturele stad tot de ideale locatie maakt voor een Engelse taalcursus.

Op onze school in Ottawa kunt u uw taalvaardigheden snel en effectief verbeteren. Onze taalschool in de Canadese hoofdstad biedt semi-intensieve en intensieve cursussen Engels.

Waarom een Engelse taalcursus in Ottawa?

Het volgen van een taalcursus in Ottawa is gegarandeerd een bijzondere en leerzame ervaring: je leert Engels van een native speaker en ontdekt tegelijkertijd deze fantastische Canadeze stad. Heeft u alle bezienswaardigheden in de stad bezocht? Neem dan een duik in het Rideau Kanaal. Binnen enkele minuten bent u weer terug in de trendy winkelstraten va de stad. Een Engelse taalcursus in Ottawa is een investering in uw toekomst. Het geeft u de kans om nieuwe mensen te leren kennen en in aanraking te komen met een nieuwe taal en een nieuwe omgeving. Ontdek nu zelf de voordelen van een taalreis naar Ottawa!