Cursussen Frans in Parijs

Parijs Cursussen Frans
  • Standaard, intensieve & lange termijn cursussen, en ook individuele lessen
  • Inclusief plaatsingstoets en certificaat
  • Leraren met Frans als moedertaal
  • Flexibel lesrooster
Op de eerste dag van de cursus Frans maakt u een test, zodat we u kunnen indelen bij een niveau dat bij u past. De cursussen Frans in Parijs zijn van maandag tot en met vrijdag, hoewel er geen lessen zijn tijdens nationale feestdagen. Aan het einde van de cursus ontvangt iedere student een certificaat met daarop het aantal gevolgde lessen en het behaalde niveau in de taal.

Onze Cursussen Frans in Parijs

Aan onze Sprachcaffe school in Parijs bieden we u cursussen Frans voor alle niveauā€™s, van beginner tot gevorderd. Daarnaast kunt u zelf de duur en intensiteit van de cursus bepalen. U kunt een cursus boeken vanaf een paar weken tot zelfs meerdere maanden!

We bieden de volgende cursussen Frans in Parijs aan:

Type cursus Lessen per week Minimum duur Aantal studenten
Standaard cursus 20 2 weken 12
Intensieve cursus 30 1 week 12
Lange termijn cursus 20 + 10 1 week 12
Individuele cursus 10, 20 of 30 1 week 1
DELF examencursus 20 8 weken 12

Let op

  • De minimale leeftijd voor studenten is 18 jaar. 
  • Deelname van studenten van 16 en 17 jaar kan op aanvraag mogelijk zijn. 
  • 1 les = 45 minuten.
  • Cursus materiaal kan kosteloos in de school gehuurd worden.

Lesmethode

We hebben een zeer succesvolle lesmethode ontwikkeld voor onze taalcursussen: we hebben een stressloos leerproces getransformeerd in een spontane en creatieve leerervaring. Daarnaast bieden we flexibel en recentelijk lesmateriaal om u te helpen in zo kort mogelijke tijd vorderingen te maken.

Door tijdens de lessen zoveel mogelijk te communiceren, geloven we dat u de taal sneller absorbeert en dat de opgedane kennis langer blijft hangen. De woordenschat die u leert kunt u direct toepassen in de praktijk door discussies, vragenrondes en rollenspellen.

Gekwalificeerde leraren

Onze leraren zijn gekwalificeerd, goed gemotiveerd en geven u les in hun moedertaal. Na de lessen zijn ze u graag van dienst met taalgerelateerde adviezen of antwoorden op vragen die u mogelijk heeft over culturele- of sportactiviteiten.