Taalcursus Frans in Parijs

Taalcursussen in Parijs
  • "Savoir vivre" in de stad van de Seine
  • Breed aanbod aan cursussen
  • Keuze uit verschillende typen van accommodatie 
  • Controleer de beschikbaarheid online
Met onze taalreizen naar Parijs wacht u een heel bijzondere stad; niet voor niets is er oneindig veel over Parijs geschreven. Maar geen woord of zin kan de schoonheid en fascinatie van de Franse hoofdstad correct omschrijven. Parijs moet u gewoon beleven. Een dag tussen de Eiffeltoren, het Louvre en de Champs-Élysées is genoeg om verliefd te worden op de stad.

 

De school van Sprachcaffe in Parijs biedt u cursussen Frans in een opwindende en tegelijkertijd ontspannende omgeving. Ons aanbod van taalcursussen in Parijs is erg breed en biedt u naargelang uw interesse een passende opleiding. Of u nu 2 weken lang tijdens de zomervakantie een cursus wilt volgen, of dat u zich wilt voorbereiden op een internationaal erkend examen, in Parijs bent u aan het juiste adres.

In de Franse hoofdstad kunt u de geleerde stof direct toepassen in de praktijk, als u uw onderzoekstour start langs de Seine of een pauze maakt bij een van de kleine Cafés. Benut het grote voordeel van de taalreis en verbeter uw Frans door het te leren en te oefenen in het land waar de taal gesproken wordt.

Als u daar bent zou u beslist een uitstapje moeten maken naar de omliggende steden en regio’s van Frankrijk, om uw gastland in al zijn facetten te leren kennen. Een taalreis naar Parijs is in ieder geval de ideale mogelijkheid, om in korte tijd op een aangename en effectieve manier uw vaardigheden van de Franse taal te verbeteren.

Waarom zou ik een taalcursus Frans volgen?

Onze spannende internationale taalreizen naar Parijs zijn een bijzondere ervaring: u leert van leraren die Frans als moedertaal hebben met onze spannende taalreizen naar Parijs en u ontdekt tegelijkertijd een van de meest opwindende Metropolen ter wereld. U breidt uw woordenschat samen met de talrijke andere studenten uit aan de oever van de Seine, of u neemt een boottocht waarbij u de wonderbaarlijke architectuur van de nabije gebouwen en de fascinerende decoraties van de bruggen wordt uitgelegd. Een taalreis naar Parijs is een investering in uw toekomst, omdat het u de mogelijkheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen te verzamelen en misschien wel nieuwe vriendschappen te maken. U kunt uw ervaringen zelfs uitwisselen onder het genot van een glas Franse wijn! Overtuig uzelf van de vele mogelijke toepassingen van onze taalreizen naar Parijs!