Taalcursussen Arabisch in Rabat

Taalcursussen in Rabat
  • De Marokkaanse hoofdstad tussen de woestijn en de oceaan
  • Een combinatie van traditie en vernieuwing
  • Standaard-, intensieve-, individuele- en groepscursussen

Aan onze school in Rabat kunt u Arabisch leren in een natuurlijke omgeving, terwijl u de fascinerende cultuur van het Koninkrijk Marokko ervaart. De prachtige, oude stad Rabat is een wonderlijke plaats om Arabisch te leren als u in Marokko wilt studeren.

Rabat heeft zijn naam te danken aan de kerk Ribat, in de 10e eeuw gebouwd is door Berbers en Spaanse Omajjaden op de Oudaia Berg. Later, in de 17e eeuw is de stad sterk beïnvloed door Andalusische vluchtelingen. De medina, het historische centrum van Rabat, is prachtig en wonderbaarlijk vredig, met straten gevuld met bloemen en witgewassen huizen.

De hoofdstad van Marokko geeft u een beeld van het Oosten, een spannende cultuur en een wonderlijk vakantiegevoel. Ga op excursie naar de omliggende steden en regio’s van Rabat en ervaar de fascinerende geschiedenis, de levendige tradities en de legendarische gastvrijheid van Marokko.

Ons cursusaanbod in Rabat is zeer divers, zodat iedereen er iets passends kan vinden. Of u nu geïnteresseerd bent in een 2-weekse cursus tijdens de zomervakantie, een lange termijncursus, of u liever wat intensievere lessen volgt; u vindt hier zeker een passend aanbod.

Sprachcaffe zal ervoor zorgen dat u Arabisch leert op een aangename manier. Tegelijkertijd leert u de bevolking van dit betoverende land kennen en oefent u in uw vrije tijd alles wat u tijdens uw Arabische lessen heeft geleerd in de praktijk.

Waarom een cursus Arabisch in Rabat?

Een internationale cursus in Rabat is een bijzondere ervaring: u leert Arabisch van gekwalificeerde leraren die Arabisch als moedertaal hebben en tegelijkertijd kunt u een van de meest magische steden van de Arabische wereld ontdekken. Marokko's op één na grootste stad heeft veel te bieden! Het is een van de vier Koninklijke steden en tevens de stad waar de Marokkaanse regering is gevestigd. Laat u betoveren door de cultuur en de Andalusische tuinen, wiens stijl door de Moren vanuit Spanje is overgenomen.

Een cursus Arabisch is een investering in uw toekomst, omdat het u de gelegenheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vrienden te maken. Naast het studeren aan de Atlantische kust, kunt u ook door de omliggende regio's touren en zo het glorieuze land Marokko leren kennen. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van het het volgen van een Sprachcaffe cursus Arabisch in Rabat!