Engelse School in Toronto

Toronto Engelse School
  • Gelokaliseerd in het district Cabbagetown, niet ver van het centrum van de stad 
  • Modern ingericht
  • Verschillende vrijetijdsmogelijkheden 
Onze taalschool ligt centraal gelegen in de oude binnenstad van Toronto, omringd door leuke, gezellige cafĆ©s en een tal van kleine parken. Veel bezienswaardigheden en attracties van Toronto, zoals de haven of de CN Tower, liggen op loopafstand.

Binnen in de school in Toronto

Onze school in Toronto is modern ingericht en biedt u:

  • Ruime en volledig ingerichte klaslokalen 
  • Gezamenlijke ruimte met televisie en DVD speler
  • Volledig ingerichte keuken
  • Bibliotheek en studieruimte
  • Receptie en terras

De Sprachcaffe school biedt u een breed aanbod aan taalcursussen die u kunt volgen. Het maximale aantal studenten per klas is 12, wat garant staat voor een effectief leerproces. 

Locatie van de Engelse school in Toronto

De school in Toronto is niet ver van het centrum gevestigd, in het district Gabbagetown. Met een unieke mix van Victoriaanse huizen, smalle boetiekjes en gezellige kroegen wordt Cabbagetown gezien als een oase van rust tussen alle drukte van de stad. Het district dankt zijn naam aan de vele arme Ierse immigranten in de 19e eeuw, die kolen in hun voortuinen lieten groeien om uithongering te voorkomen.

Alle bekende bezienswaardigheden van Toronto kunnen te voet of met het openbaar vervoer bereikt worden. Zo zijn er de CN Tower, de haven, vele musea en verschillende parken.

Activiteiten in Toronto

Toronto biedt u vele mogelijkheden als het gaat om vrijetijdsbesteding. Waarom zou u kanoĆ«n, of naar beneden skiĆ«n op Canadese hellingen, of andere vormen van watersport niet proberen? De lijst met activiteiten die u in Toronto kunt doen is bijna eindeloos! Onze collegaā€™s aan de Engelse school in Toronto zijn u graag van dienst door u te helpen uw vrijetijdsprogramma te organiseren. Natuurlijk organiseert de school zelf ook stedentrips, bezoeken aan musea en theater- en filmavonden. U zult genoeg mogelijkheden hebben om andere internationale studenten te ontmoeten en misschien zelfs goede vriendschappen te maken.