Engelse taalcursussen in Vancouver

Taalcursus in Vancouver
  • Capilano Suspension Bridge
  • Multiculturele stad
  • Vancouver Aquarium
Slechts enkele minuten vanaf Vancouvers bekende winkelstraat, Robson Street, ligt onze taalschool. Dankzij deze perfecte locatie in het centrum van de stad liggen de Skytrain, bushaltes, lokale winkels en Stanley Park allemaal op loopafstand. De lokale bevolking van het gebied zal je vertellen dat je de stad het beste te voet, met de fiets of per boot kunt ontdekken.  

Onze taalschool ligt op de kruising van West Pender en Bute. Rond dit gebied vindt u verschillende restaurants, cafƩ's, pubs, bars, banken en winkelcentra. Wat wilt u nog meer?! Als de drukte in de stad u even te veel wordt kunt u na de lessen te voet of te fiets naar het Stanly Park afreizen. Dit park biedt niet alleen prachtige natuur maar ook een geweldig uitzicht over de stad. Vancouver heeft zo'n groot aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten dat er eigenlijk niets is wat u niet kunt doen!
Tijdens uw Engelse taalcursus in Vancouver moet u zeker de tijd nemen om meer van deze stad te ontdekken, want deze stad heeft werkelijk iedereen wel wat te bieden. Bent u een natuurliefhebber? Maak dan een gedurfde wandeling over de Capilano Suspension Bridge of bezoek het beroemde Vancouver Aquarium. Bent u geĆÆnteresseerd in kunst en cultuur, dan zullen de vele musea en galerieĆ«n u niet teleurstellen. 

Boek nu een van onze Engelse taalcursussen in Vancouver en ontdek de stad van de Olympische en Paralympische Winterspelen 2010. Vancouver is de op twee na grootste stad van Canada en de dichtst bevolkte stad van West-Canada. De mix van verschillende nationaliteiten maakt Vancouver tot een multiculturele smeltkroes en de ideale locatie voor een Engelse taalcursus.

Op onze school in Vancouver kunt u uw taalvaardigheden snel en effectief verbeteren. Onze school biedt zowel semi-intensieve als intensieve cursussen. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje "Engelse cursussen".

Waarom een Engelse taalcursus in Vancouver?

Het volgen van een Engelse taalcursus in Vancouver is gegarandeerd een bijzondere en leerzame ervaring: u krijgt les van native speakers en kunt tijdens uw taalreis een interessante stad ontdekken. Bent u klaar met rondkijken in de moderne stad? Waarom maakt u geen wandeling over de Capilano Suspension Bridge? Binnen een paar minuten bent u weer terug in de trendy winkelstraten of Chinatown. Een Engelse taalcursus in Vancouver is een investering in uw toekomst en geeft u de mogelijkheid unieke plaatsen te bezoeken en nieuwe ervaringen en vriendschappen op te doen. Ontdek nu zelf de voordelen van een taalreis naar Vancouver!