Engelse taalcursussen in Victoria

Taalcursussen in Victoria
  • Canada's oudste stad
  • Multiculturele stad
  • Canadese marinebasis
Al in 1843 werd West-Canada's oudste stad, Victoria, gesticht. Oorspronkelijk werd de stad, die haar naam ontleent aan de Britse koningin Victoria, gebruikt als handelspost voor de Hudson Bay Company. Vijftien jaar later in 1858, met de komst van de Fraser Valley gold rush, groeide de stad uit tot een belangrijke havenstad. Victoria werd een belangrijk doorgangsgebied tussen de kolonies van Brits Colombia en Vancouver Island. Door haar belangrijke ligging werd Victoria, toen de kolonies samengingen en onderdeel werden van de Canadese Confederatie in 1871, de hoofdstad van de provincie. In de twintigste eeuw stond Victoria vooral bekend vanwege haar overheid, toeristische attracties en als locatie voor gepensioneerden. Het bouwen en repareren van schepen, visserij, maar ook machinebouw en bosbouwactiviteiten, zijn de belangrijkste inkomstenbronnen. Ook is de stad de thuisbasis van de West-Canadese marinebasis. Door de dichte concentratie van de productie afkomstig uit dit gebied wordt de stad gezien als het kenniscentrum op het gebied van scheepvaart, bosbouw en landbouw.
Tijdens onze Engelse taalcursus moet u zeker de tijd nemen om Victoria en haar omgeving te ontdekken. Niet ver van de stad vindt u oceanen, bergen en spectaculaire landschappen. Als u geĆÆnteresseerd bent in kunst en cultuur, zult u zeer tevreden zijn met het grote aanbod aan galerieĆ«n en musea binnen de stad.

Op onze taalschool in Victoria kunt u uw taalvaardigheden snel en effectief verbeteren. Ons Canadese cursusaanbod bestaat uit semi-intensieve en intensieve Engelse cursussen. Meer informatie over onze Engelse taalreis naar Victoria vindt u hierboven.

Waarom een Engelse taalcursus in Victoria?

Engelse taalcursussen in Victoria zijn gegarandeerd een bijzondere ervaring: u leert Engels van native speakers en ontdekt tegelijkertijd een prachtige stad. Een Engelse taalcursus in Victoria is een investering in uw toekomst en het biedt u de mogelijkheid om unieke plaatsen te bezoeken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Ontdek nu zelf de vele voordelen die een Engelse taalreis naar Canada u te bieden heeft!