2 weken vanaf € 2.405

Inbegrepen: vlucht, transfer, standaard cursus, verblijf in de residentie, vol pension, excursieprogramma, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Taalkamp Chinees in Peking

Taalreis Peking voor jongeren
  • Taalschool heeft in het midden van het centrum
  • Vele beroemde bezienswaardigheden
  • Vele contrasten tussen traditie en modern
  • Cultuur, sport, winkelen en eten

Leer de Chinese taal te spreken in het hartje van de hoofdstad van China en zeg 'ni hao' tegen een heel nieuw avontuur met Sprachcaffe. Ontdek de taal, de cultuur en de betoverende stad tijdens de taalreis van je leven.  Door een taalreis naar Peking voor jongeren kan jouw kennis van de taal snel opgebouwd worden, omdat je ook buiten de lessen om in het Chinees communiceert.

Van het fantastische nachtleven tot de kleurrijke cultuur en boeiende geschiedenis, je zult zien dat je deze wereld zal omarmen terwijl je de Chinese taal leert beheersen en geweldige nieuwe herinneringen maakt. Absorbeer de pracht en praal van de oude tempels, maak kennis met de traditionele keuken en bezoek wereldberoemde attracties, terwijl je ondertusse geniet van de Chinese gastvrijheid.

Onze Chinese cursussen voor jongeren zullen gegarandeerd zorgen voor een bijzondere en effectieve leerevaring terwijl je ondertussen kan genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Ga op reis om je kennis van de Chinese taal te verbeteren en ontdek de betoverende stad Peking.

Waarom in Peking de Chinese taal leren?

Vergeet de orginele manier van een taal leren, boeken en cd's, en maak je klaar voor een geheel nieuwe taalervaring die je leven zal veranderen. Het leren van de Chinese taal is een spannende ervaring, door dit te combineren met een vakantie in het land van de taal zelf zal je verbaasd zijn hoe snel je de taal zonder veel moeite oppikt. Niet alleen zullen je taalskills verbeteren, maar ontmoet je ook nog eens jongeren vanuit de hele wereld!