2 weken vanaf € 1.385

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Duitse Jongerenkampen in Frankfurt

Leer Duits in "Mainhattan"

Taalkamp Duits in Frankfurt
  • Van 12 tot 21 jaar
  • Multicultureel financieel centrum aan de Main rivier
  • Interessante atmosfeer combineert de allure van een grote stad met de charme van een dorp
  • Veel winkelmogelijkheden

Frankfurt is een fascinerende mix van historische districten en moderne gebieden met imposante wolkenkrabbers. De stad langs de rivier de Main is een belangrijk economisch centrum in Europa en wordt gezien als een internationale stad. Toch heeft de stad iets van zijn historie kunnen bewaren door de vele pittoreske gebouwen en straten.

Langs de Main vind je verschillende musea, café's en bijzondere restaurants. Het oude Sachsenhausen is een gebied in Frankfurt die je zeker zal interesseren. De taalschool bevindt zich ook in het gebied dat bekend staat als het "appelwijn district". Je kunt hier meer dan 20 bars en restaurants dicht bij elkaar vinden.

Daarnaast vind je veel bezienswaardigheden in de stad. Denk aan het Oude Opera Huis van Frankrijk dat nu dienst doet als concerthal of de Main Tower, waar vanuit je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Daarnaast is er een prachtige stadstuin en een dierentuin die je kunt bezoeken: er is altijd iets te doen in Frankfurt tijdens je jongerencursus Duits.

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan bieden we ook cursussen Duits voor volwassenen. Op deze pagina's vind je informatie over bestemmingen en cursussen!

Waarom zou ik deelnemen aan een Duits kamp in Frankfurt?

Onze jongerencursussen in Frankfurt zijn een bijzondere ervaring: je leert Duits van professionele leraren en je zal daarnaast één van de meest moderne steden van Europa leren kennen. Een taalcursus voor jongeren is een investering in je toekomst, omdat het je de gelegenheid geeft om je Duits te verbeteren, een nieuwe cultuur te leren kennen en internationale vrienden te maken! Frankfurt biedt een groot aantal bezienswaardigheden die je kunt bezoeken en activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Ontdek zelf de vele voordelen van een Duits kamp in Frankfurt!