2 weken vanaf €1.340

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Engels in St. Julian's

Eerste klas taalcursussen in Malta

Kampen Engels in St. Julian's
  • Voor 14-21 jaar
  • Perfecte locatie aan de oostkust van Malta
  • Veel mogelijkheden om te winkelen
  • Bruisend nachtleven in Paceville

Ontsnap aan het slechte weer thuis en geniet van een taalcursus in Malta, waarschijnlijk de beste plaats om Engels te leren! Een heerlijk klimaat het hele jaar door, zon en zee, een Mediterrane sfeer en Engels als eerste officiële taal – wat wil je nog meer?

De pittoreske kuststad St. Julian’s, waar onze taalschool is gevestigd, ligt aan de oostkust van het eiland. Ooit was het een vissersdorpje maar nu een idyllische stad waar jongeren die een taalcursus volgen zich prima kunnen vermaken!

Overdag kun je de vele kleine winkels ontdekken of gaan winkelen in het populaire winkelcentrum. 's Avonds transformeert de stad in een ontmoetingsplaats voor jonge mensen, waar je samen met je vrienden van het bruisende nachtleven van Paceville kunt genieten. Met het wonderlijke klimaat en alle beschikbare activiteiten, is het makkelijk te begrijpen waarom St. Julian's zo'n populaire vakantiebestemming is.

Als je ouder bent dan 18 jaar, bieden we ook taalcursussen voor volwassenen in Malta aan. 

Waarom zou ik naar een jongerenkamp Engels in Malta gaan?

Studeren in Malta is voor jongeren een bijzondere ervaring: je leert van gekwalificeerde leraren die Engels als moedertaal hebben en daarnaast ontdek je de prachtige vakantiebestemming St. Julian's op het zonnige Mediterrane eiland Malta. Geniet van de eeuwige zomer in Malta tijdens jouw taalreis. Een jongerencursus Engels in St. Julian's is een investering in je toekomst, omdat je er mooie plaatsen kunt bezoeken, waardevolle ervaringen op kunt doen en ook nieuwe vrienden kunt maken. Ontdek zelf de vele voordelen van het deelnemen aan een jongerenkamp Engels in St. Julian's!