2 weken vanaf €1.520

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.


Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Engels in St. Paul's Bay

Prachtige zandstranden en internationale taalstudenten

Engelse Kampen in St. Paul's Bay
  • Voor 13-17 jaar
  • Cursus wordt gegeven in Buggiba, het noorden van het eiland
  • Prachtige rotsplateau's en pittoreske zandstranden
  • Levendige vakantiebestemming voor jongeren

Malta is het eiland van de eeuwige zon. De kleine groep eilanden in het zuidelijkste puntje van Europa, tussen de kust van Noord Afrika en Sicilië, geniet het hele jaar door van aangename temperaturen en is de ideale plaats voor een Engelse taalcursus.

Wat is er nu beter dan in een café zitten met een glas Kinnie in je hand en genieten van de Maltese cutuur? Zelfs je woordenschat uitbreiden wordt leuk op Malta, omdat je het bijvoorbeeld liggend op het strand, zittend op een pittoresk dakterras of op een strandstoel naast het zwembad kunt doen...

Onze cursussen Engels worden gegeven in het kleine stadje Bugibba gelegen in de schilderachtige regio St. Paul's Bay. Deze populaire stad heeft veel te bieden en is gevestigd in het noorden van het eiland, zo'n 10 kilometer van de hoofdstad Valletta. Het gebied staat bekend om zijn prachtige rotsplateau's en adembenemende stranden. Recentelijk heeft St. Paul's Bay zich ontwikkeld tot een zeer levendige vakantiebestemming dat zowel veel toeristen als de lokale bevolking trekt, waardoor het perfect is voor jongeren.

Ben je ouder dan 18 jaar? Bekijk dan onze Taalcursussen voor volwassenen in St. Paul's Bay.

Waarom zou ik deelnemen aan een Jongerenkamp Engels in St. Paul's Bay?

Een jongeren taalreis in Malta is gagarandeerd een bijzondere ervaring: je leert van gekwalificeerde leraren die Engels als moedertaal hebben en daarnaast ontdek je de prachtige vakantiebestemming St. Paul’s Bay en het zonnige Mediterrane eiland Malta. Geniet van de eeuwige zomer in Malta! Een jongerencursus Engels in St. Paul’s Bay is een investering in je toekomst, omdat je er unieke plaatsen kunt bezoeken, waardevolle ervaringen op kunt doen en nieuwe vrienden kunt maken. Ontdek zelf de vele voordelen van een Engelse taalcursus in St. Paul’s Bay!