2 weken vanaf €1.400

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerencursus Spaans in Barcelona

Een levendige stad aan de kust

Barcelona is simpelweg adembenemend. Een levendige stad aan de kust, waar je je geen moment zult vervelen. Ga naar het Plaza Catalunya en drink een café con leche of loop langs de “Ramblas” richting de haven. Overal op straat vind je artiesten en muzikanten vanuit de hele wereld. Ontdek de stad tijdens een cursus Spaans in Barcelona voor jongeren.

Architect Antoni Gaudi heeft misschien wel de grootste invloed gehad op deze stad op het Iberische schiereiland. Van het Parc Guell en de fascinerende Sagrada Familia kathedraal tot de vele grote en kleine wonderen van Gaudi; je kunt ze allemaal zelf ontdekken wanneer je gedurende je internationale cursus Spaans door de stad toert.

Als je een mix van zon, strand, uitgaansleven en cultuur wilt, kies dan Barcelona als de locatie voor een onvergetelijke cursus Spaans! De stad heeft een heerlijk Mediterraans klimaat. Daarnaast heeft de stad een scala aan parken en populaire stranden. Ook voor de cultuurliefhebbers is er genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld de vele musea en theaters in Barcelona. Tevens zijn er genoeg sportevenementen waar je aan deel kunt nemen tijdens de Spaanse cursus.

Als je ouder bent dan 18 jaar, kijk dan eens naar onze taalcursussen in Barcelona voor volwassenen
We hebben voor iedereen een passende taalreis!

Waarom zou ik deelnemen aan een Spaans kamp in Barcelona?

Onze taalkampen in Barcelona zijn een bijzondere ervaring: je leert van gekwalificeerde leraren die Spaans als moedertaal hebben en daarnaast ontdek je een van de meest trendy steden van Europa. Ervaar de bruisende stad Barcelona overdag en 's nachts! Een jongerencursus Spaans in Barcelona is een investering in je toekomst, omdat je er unieke plaatsen kunt bezoeken, waardevolle ervaringen op kunt doen en ook nieuwe vrienden kunt maken. Ontdek zelf de vele voordelen van het deelnamen aan een internationaal jongerenkamp Spaans in Barcelona!