Cursussen Duits in Frankfurt

Frankfurt cursussen Duits

Op de eerste dag van de cursus Engels maakt u een test, zodat we u kunnen indelen bij een niveau dat bij u past. De cursussen Engels in Brighton zijn van maandag tot en met vrijdag, hoewel er geen lessen zijn tijdens nationale feestdagen. Aan het einde van de cursus ontvangt iedere student een certificaat met daarop het aantal gevolgde lessen en het behaalde niveau in de taal.

Lesmethode

We hebben een zeer succesvolle lesmethode ontwikkeld voor onze taalcursussen: we hebben een stressloos leerproces getransformeerd in een spontane en creatieve leerervaring. Daarnaast bieden we flexibel en recentelijk lesmateriaal om u te helpen in zo kort mogelijke tijd vorderingen te maken.

Door tijdens de lessen zoveel mogelijk te communiceren, geloven we dat u de taal sneller absorbeert en dat de opgedane kennis langer blijft hangen. De woordenschat die u leert kunt u direct toepassen in de praktijk door discussies, vragenrondes en rollenspellen.

Onze cursussen Duits in Frankfurt

Aan onze Sprachcaffe school in Frankfurt bieden we u verschillende cursussen Duits aan, van beginner tot gevorderd. U bepaald zelf de duur en de intensiteit van uw cursus. U kunt een Sprachcaffe cursus volgen vanaf enkele weken tot zelfs meerdere maanden!

We bieden u de volgende cursussen Duits in Frankfurt:

Type cursus

Lessen per week

Minimum duur

Aantal studenten

 

Standaard cursus

20

2 weken

12

 

Intensieve cursus

30

1 week

12

 

Individuele cursus

10, 20 of 30

1 week

1

 

DAF examencursus

20

8 weken

12

 

Let op:

  • De minimale leeftijd voor studenten is 18 jaar. 
  • Deelname van studenten van 16 en 17 jaar kan op aanvraag mogelijk zijn. 
  • 1 les = 45 minuten.
  • Cursus materiaal kan kosteloos in de school gehuurd worden.
  • De combicursussen zijn standaard of individueel en met studieverlof. 

Gekwalificeerde leraren

Onze leraren zijn gekwalificeerd, goed gemotiveerd en geven u les in hun moedertaal. Na de lessen zijn ze u graag van dienst met taalgerelateerde adviezen of antwoorden op vragen die u mogelijk heeft over culturele- of sportactiviteiten.

  • Het examengeld is niet inbegrepen in de prijs
  • De cursussen worden aangeboden op aanvraag en beschikbaarheid