2 weken vanaf ā‚¬2.905

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Taalreizen voor jongeren naar Boston

Taalkamp in Boston
  • Oudste stad van Amerika
  • Taalschool midden in het centrum
  • Centraal aan de oostkust gelegen
  • Begeleid programma voor 14- tot 17-jarigen, flexibel programma voor 18 tot 21-jarigen
  • Alleen tijdens de zomer (23 jun tot 25 aug) beschikbaar
Boston is gesticht in 1630 en is het culturele hart van de Verenigde Staten! Boston is niet alleen Ć©Ć©n van de mooiste steden van de VS, maar met meer dan 100 universiteiten en hogescholen is het ook de belangrijkste opleidingsstad van Amerika. De beroemdste universiteit van het land, Harvard, is hier gevestigd evenals de MIT, de belangrijkste technische universiteit van het land. Net als in New York is ook in Boston de culturele diversiteit in de stad erg groot. Vooral de Ierse gemeenschap is omvangrijk. De vele musea, restaurants en kroegen kleuren het stadsbeeld van Boston en trekken vele toeristen. Maar ook de sportfans komen graag naar Boston, hier zijn namelijk enkele van de belangrijkste sportploegen van de verenigde Staten gevestigd, zoals de Boston Red Sox (Honkbal) en de Boston Celtics (Basketbal).

Het 'Athene van Amerika'

Boston is een unieke combinatie van moderne style en historische wonderen. De stad voelt dankzij de oude kerken en adembenemende architectuur Europees aan, maar deze Amerikaanse stad is het toneel van vele historische gebeurtenissen in de Verenigde Staten geweest, zoals de Amerikaanse Revolutie. De straten bruizen van de aanstekelijke energie van de lokale bevolking, studenten en toeristen, wat ervoor zorgt dat er altijd wat te beleven valt.  In Boston bieden wij verschillende Engelse cursussen voor jongeren aan. Of je nu een beginner of een vergevorderde student bent, wij hebben een cursus die bij je past!

Waarom een Engelse cursus in Boston?

Samen met de Teamers en je medestudenten ga je deze geweldige stad ontdekken. In zeer korte tijd zal Boston je betoveren en creeĆ«r je herinneringen voor het leven. Ondertussen leer je ook nog eens de meest gesproken taal van de wereld! Ben je ouder dan 21? Kijk dan ook eens naar onze taalreizen voor volwassenen naar Boston. Hier vind je meer informatie over onze Engelse taalreizen naar Boston voor volwassenen.