2 weken vanaf ā‚¬1.490

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Frans in Nice

Taalcursussen langs de Middellandse Zee

Franse Kampen in Nice
  • Van 15 tot 17 jaar
  • Perfecte locatie net naast de zee
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Interessante musea

Nice is een bruisende Franse stad waar er altijd iets te doen is! De stad langs de Middellandse zee is schitterend en zal iedere bezoeker boeien. Of je nu op zoek bent naar zon, cultuur of uitgaansleven: een internationaal kamp Frans in Nice is altijd de moeite waard!

Tijdens de zomermaanden genieten de toeristen en de inwoners maar ook de taalstudenten van het leven op het strand. Ga kanoĆ«n, op de bananenboot varen of waterskiĆ«n! Dit zijn slechts een aantal van de activiteiten die Nice en haar omgeving te bieden heeft.

Als je even klaar bent met het strand, kun je ook een van de vele musea bezoeken, of op de bekende markt op het "Cour Saleya", of anders kun je door de oude stad lopen naar de "Promenade des Anglaus", waar al vele beroemdheden gespot zijn. Ontdek deze prachtige stad terwijl je je taalvaardigheden verbetert tijdens een wonderlijke jongerencursus Frans.

Als u ouder dan 18 jaar bent, neem dan een kijkje naar onze taalcursussen in Nice voor volwassenen. Er zit voor iedereen wat bij tussen ons brede aanbod taalcursussen.

Waarom zou ik deelnemen aan een Frans kamp in Nice?

Onze taalprogramma's in Nice zijn een bijzondere internationale ervaring: je leert Frans van gekwalificeerde leraren, die Frans als moedertaal hebben en daarnaast ontdek je een van de meest trendy kuststeden van Europa. Geniet van Nice en de attracties van wereldformaat! Een jongerencursus Frans in Nice is een investering in je toekomst, omdat het je de mogelijkheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en nieuwe vrienden te maken. Ontdek zelf de vele voordelen van een Frans kamp in Nice!