2 weken vanaf €1.595

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

 

Alle aanbiedingen

Franse taalkampen voor jongeren in Parijs

Franse taalkampen in Parijs
  • Begeleid programma voor 16-21
  • Wereldberoemde bezienswaardigheden
  • Veel recreatiemogelijkheden

Cursussen Frans in een metropool

Parijs, de "stad van het licht" is zonder twijfel één van de mooiste steden van de wereld. Wanneer je door de straten van deze metropool wandelt, vind je prachtige bezienswaardigheden, monumenten en indrukwekkende gebouwen. Parijs is een geweldige bestemming om Frans te leren!

De verschillende scènes - van kunst, muziek en theater tot mode, literatuur en architectuur - trekken verschillende creatieve mensen van over de hele wereld naar de Franse hoofdstad.

Foto's van onze taalschool in Parijs

Parijs.... je moet het zelf meemaken! Wanneer je een dag op de Eifeltoren, in het Louvre, of bij de Champs Elysées hebt doorgebracht zul je zonder twijfel verliefd worden op deze prachtige Franse stad. En met een Sprachcaffe taalkamp, zul je zelfs nog meer ontdekken!

Als je ouder bent dan 18 jaar, kijk dan eens naar onze taalcursussen voor volwassen in Parijs - wij hebben voor iedereen een gepast aanbod.

Waarom een Frans taalkamp in Parijs?

Onze taalcursussen in Parijs zijn gegarandeerd een bijzondere ervaring; je leert Frans van gekwalificeerde native speakers en ontdekt tegelijk een van de populairste steden van Europa. Geniet nu zelf van Parijs en zijn prachtige bezienswaardigheden! Een taalcursus voor jongeren in Parijs is een investering in je toekomst en het geeft je de mogelijkheid om bijzondere plaatsen te bezoeken en nieuwe internationale vriendschappen te sluiten. Ontdek nu zelf de vele voordelen van een Frans taalkamp in Parijs!