2 weken vanaf ā‚¬3.055

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

 

Alle aanbiedingen

Taalreizen voor jongeren naar Los Angeles

Taalreizen naar Los Angeles
  • Vele leuke activiteiten
  • In het hart van de westkust
  • Perfecte ligging van de taalschool
  • Leeftijd: 16 tot 21 jaar
Malibu, Hermosa Beach, de Universal Studios, Beverly Hills en Disneyland zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden die Los Angeles rijk is. Ook is het er natuurlijk vrijwel altijd goed weer en zijn er veel zwem- en surfmogelijkheden. Daarnaast vind je er nog veel meer mogelijkheden om te ontspannen. Ook heeft Los Angeles een levendige kunstscene en is de stad gelegen in een adembenemende omgeving.
Onze taalschool in Los Angeles heeft de ideale combinatie van een leerzame taalcursus en een zomers vakantiegevoel. Samen met je leeftijdsgenoten en begeleiders kun je iedere dag deze prachtige stad gaan verkennen. Je zult je geen moment vervelen en herinneringen maken die je de rest van je bij je zult dragen. Ben je ouder dan 18 jaar? Dan bieden we ook taalreizen naar Los Angeles voor volwassenen aan. Vriendelijke, jonge mensen vanuit de hele wereld reizen naar Californiƫ om samen Engels te leren!