2 weken vanaf ā‚¬2.665

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Engelse cursussen voor jongeren in Vancouver

Engelse cursussen in Vancouver

  • Multiculturele stad
  • Vancouver Aqarium
  • Thuisbasis van de Vancouver Canucks (ijshockyteam)
Leer Engels in een van de grootste steden van Canada, Vancouver! Omgeven door bergen en de Grote Oceaan heeft de stad adembenemende vergezichten. Onze school ligt in downtown Vancouver vlakbij de beroemde Robson Street, een pas gerenoveerd shopping centre. Het voordeel van een locatie in het populairste gedeelte van de stad: je hoeft niet lang te reizen voor je bij de hoogtepunten bent. De Skytrain, verschillende bushaltes en Stanley Park zijn allemaal in de directe omgeving van de school te vinden. Net zoals honderden winkels en restaurants. 
Houd je van eten? Probeer de heerlijke authentieke vis en schaaldieren of laat je verassen door de hoge kwaliteit van de Japanse en Chinese restaurants. Houd je van natuur? Wandel over de Capilano Suspension Bridge of bezoek het beroemde Vancouver Aquarium. Ontdek de gaststad van de Olympische en Paralympische Winter Spelen 2010. Vancouver is de stad met de meeste inwoners van Canada en daardoor boordevol verschillende cultureren vanuit de hele wereld. Studenten verbeteren hun Engelse skills snel tijdens onze plezierige en effectieve Engelse lessen in Vancouver. En dankzij de prachtige omgeving en de geweldige stad gaan ze graag naar buiten om de theorie in de praktijk te gebruiken! Ben je ouder dan 21? Kijk dan ook eens naar onze taalreizen voor volwassenen naar Vancouver. Hier vind je meer informatie over onze Engelse taalreizen naar Vancouver voor volwassenen.