2 hét 1484 GBP-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Brightonban fiataloknak

Volt egyszer egy halászfalu…

… kezdődhetne így a mese. De ez már régen volt. 200 évvel ezelőtt rájöttek, hogy Brighton maga a paradicsom a fürdőzők és az ifjúsági angol nyelvtanfolyamra jelentkezők számára - azóta a város teljesen megváltozott. Brighton fiatalos és izgalmas helyszíne a diákoknak szóló külföldi angol nyelvtanfolyamoknak.

Az angol nyelvi tábor Brightonban kiválóan alkalmas a vállalkozó kedvű diákok számára, akik szívesen töltik a szünidőt külföldön és kíváncsiak a valódi angol akcentusra. Brightonban mindenütt színes kis utcácskák várnak, bennük üzletekkel vagy kávézókkal, ahova beülhetsz egyet csevegni újdonsült barátaiddal. Mit szólnál egy igazi öt órai teához? - elvégre angol nyelvtanfolyamon veszel részt. Brighton, a legnépszerűbb angol tengerparti város sok nyelvtanuló és nemzetközi diák találkozóhelye.

Népszerű strand

Brighton a világ egyik legkedveltebb üdülővárosa

Izgalmas programok

Nyaralók, modern városnegyedek, számtalan kikapcsolódási lehetőség

Szabadidő

Szervezett kirándulások és egyéb fiataloknak szóló programok

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

Brighton igen sokarcú város, mely leginkább a divat a színház és a zenei élet fellegváraként lett híressé. Körülbelül 160.000 lakosa van, amely nyáron felduzzad az angol nyelvi tábor résztvevőinek és a turistáknak köszönhetően. Az egyetemvárost multikulturálissá teszi a sok külföldi jelenléte, az itt élő fiatalok pedig mozgalmassá teszik a hétköznapokat. A város klubjai és a tengerpart leginkább a nyári hónapokban vonza a a diákokat. Az angol nyelvi táborban választhatsz általános angol nyelvtanfolyam és intenzív angol nyelvtanfolyam közül, annak megfelelően mennyi időt szánnál a tantermi tanulásra.

A külföldi angol nyelvtanfolyam révén sok fiatallal találkozhatsz, akik a világ legkülönbözőbb tájairól utaznak a brit tengerpartra azért, hogy együtt angolul tanuljanak.

 

Miért érdemes Brightonban angol nyelvtanfolyamra járni?

A diákoknak szóló brightoni angol nyelvi tábor életre szóló élményt nyújt: anyanyelvi tanáraink hatékony fejlődést biztosítanak és tanulás közben felfedezheted Anglia egyik legelőkelőbb és legmozgalmasabb tengerparti városát is. Nem kétséges, hogy Brighton egyedülálló hangulata lenyűgöz majd! Csodáld meg a tengerparti naplementét és a sétány végtelenségét, miközben alkalmad lesz megismerni az itt élő embereket is. A brightoni angol nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe és lehetőséget biztosít arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazz velünk és győződj meg saját magad a brightoni angol nyelvi tábor sokszínűségéről!


Brightoni angol nyelviskola

A Sprachcaffe angol nyelviskola Brighton szívében, a kollégiumtól 15 percre helyezkedik el. Innen minden könnyen elérhető, bárhova is szeretnél menni. A legközelebb természetesen a híres brightoni tengerparti sétány, illetve a környező utcákban sok üzlet és egyéb vásárlási lehetőség található. Az iskola kis kertje is kiválóan alkalmas arra, hogy barátaiddal kikapcsolódj, csevegj egyet.

A nyelvi csoportok maximum 15 főből állnak. Nyelvtanáraink különösen fontosnak tartják, hogy a nyelvórák érdekesek és a diákon számára motiválóak legyenek, annak érdekében, hogy az angol nyelvtanulás igazán hatékony legyen. A tananyagot az angol nyelvtanfolyam idejére diákjaink rendelkezésére bocsájtjuk. Hatékony angol nyelvtanulás garantált napsütéssel – ez vár Téged a Sprachcaffe brightoni iskolájában!


Angol nyelvtanfolyam Brightonban fiataloknak

Brightoni nyelviskolánkban általános és intenzív tanfolyamokat ajánlunk. A délelőtt vagy délután megtartásra kerülő órák napi 4 illetve 6 tanórát tartalmaznak, mely heti 20 ill. 30 tanórát jelent, így gyorsan és hatékonyan megy az angol nyelvtanulás. A rendszeres nyelvóráknak és annak köszönhetően, hogy itt társaiddal csak angol nyelven tudsz kommunikálni, alaposan elmélyítheted a nyelvórákon megszerzett tudást.

A diákoknak szóló angol nyelvtanfolyamokat természetesen kedves és jól képzett nyelvtanárok vezetik, akik a szókincs és a nyelvtan mellett a kötetlen beszédre fektetik a legnagyobb hangsúlyt. Diákoknak szóló brightoni angol nyelvtanfolyamunkon rövid időn belül hatékonyan fejlődik nyelvtudásod!

Angol nyelvtanfolyam diákoknak

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam Brightonban többféle nyelvtanfolyamot kínál. Azok, akik a pihenést részesítik előnyben, járhatnak általános tanfolyamra. Azok akik koncentráltabban szeretnék fejleszteni angol nyelvtudásukat választhatják az intenzív tanfolyamot.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fenntarjuk a jogot arra, hogy kivételes esetekben nagyobb létszámú csoportokat indítsunk, de törekszünk a maximális 15 fős létszámra 

Brightoni nyelviskolánkban minden nyelvi szinten kínálunk angol nyelvtanfolyamokat - a kezdőtől a haladóig mindenki talál nálunk nyelvi szintjének megfelelő képzést. Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened. A nyelvi szinted pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a nyelvi csoport számodra megfelelő, és így az angol nyelvtanfolyam is hatékony legyen.

Ha az angol nyelvtanfolyamot sikeresen elvégezted, bizonyítványt kapsz a Sprachcaffétól. Gyere és tanulj nálunk a vakációban!


Szállás Brightonban fiataloknak

Nemcsak többféle angol nyelvtanfolyam, hanem különböző szállások közül is választhatsz brightoni nyelviskolánkban. Eldöntheted, hogy a brightoni angol nyelvtanfolyam ideje alatt vendéglátó családnál vagy kollégiumban szállnál meg szívesen, ahol sok külföldi diákkal lakhatsz együtt.

A lenti táblázatban a szállásokkal kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz.

Vendégcsalád

✔ Kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ A felszereltség családonként változó
✔ Távolság az iskolától: 50 perc tömegközlekedéssel
Minimum kor: 14 év

Részletek

Kollégium

✔ 3-4 ágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba, tévé, WiFi
✔ Távolság az iskolától: 50 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Szezontól függően két külünböző kollégiumban kaphatsz szállást.

Ha a British Council által is akkreditált vendéglátó családot választod, egy igazi brit családnál szállhatsz meg kétágyas szobában. A teljes ellátás keretében reggelit, csomagolt ebédet és meleg vacsorát kapsz. A vendéglátó családok esetében számunkra elsősorban az a fontos, hogy megbízhatóak, barátságosak és igényesek legyenek diákjainkkal szemben. Ezért a szállás nem mindig a városközpontban található. Ez esetben a szállástól az iskolához vagy a városközpontba busszal juthatsz el. A vendégcsaládnál lakó diákok felügyelet nélkül utaznak az iskolába, de elkísérik őket a buszmegállóba, amikor hazafelé indulnak.

A Sprachcaffe iskola egyik kollégiuma közvetlenül a tengerparti sétányra néz. Az iskola innen gyalog kb. negyed - fél óra alatt megközelíthető. A kollégiumban három- vagy négyágyas szobában lakhatsz, melyhez saját fürdőszoba, TV és telefon tartozik. A kollégiumi szobák egyszerűen funkcionálisan berendezettek. A helyszínen éttermet is találsz, amelyről bővebben itt olvashatsz.

A másik kollégium csak nyáron van nyitva és szintén 15 percre van az iskolától.

A kollégiumban is teljes ellátást biztosítunk csomagolt ebéddel. Ha ezt a szállástípust választod, rövid időn belül megismerheted a diáktársaidat, akik a világ különböző országaiból érkeztek, és könnyen új barátokat találsz. Kollégiumban 16 év feletti diákjainknak tudunk szállást biztosítani.

Bármelyik szállástípust is választod, egészen biztos, hogy Brightonban jól fogod érezni magad. A diákok paradicsoma vár a tengerparti városban!

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Transzfer: érkezés / távozás a London Heathrow (LHR) vagy London Gatwick (LGW) reptérre 09:00-19:00 között.


Szabadidős programok Brightonban

Brightonban nem lesz időd unatkozni. Ebben a városban minden a fiatalok körül forog: standpartik, mozi, röplabda, látogatás a Királyi Pavilonba vagy a Brighton Mólóra. Számtalan program és élmény vár mindenkit.

Izgalmas lehet egy séta is a bevásárlóutcákon vagy a bevásárlóközpontban. Császkálás közben a legkülönbözőbb dolgokra bukkanhatsz - egyedi kütyüktől a vicces ajándékokon át a menő ruhadarabokig - és közben Brighton városát is jobban megismerheted.

Ezzel még nincs vége: Brightonban és környékén többféle kirándulást szervezünk neked és társaidnak. Így eljuthatsz a "Seven siters"-hez vagy a "Devil's Dyke"-hoz, bejárhatod velünk Oxfordot, Lewes-t vagy Eastburne-t.

Az itt tartózkodás fénypontja egészen biztosan a londoni kirándulás lesz - felejthetetlen élmény, amit nem szabad kihagyni! És ami a legjobb az egészben, hogy a kirándulás árát már tartalmazza a csomag.

Fontos: 14-17 és 18-21 éves diákoknak külön szabadidős programot szervezünk.

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 alatti diákoknak kötelező a részvétel a szabadidős programokon és a takarodó betartása is elvárt.

Megjegyzés

-a táblázatban bemutatott programok csal példaként szolgálnak, időjárástól és körülményeltől függően változhatnak

-minden szabadidős tevékenységen csapatvezetőink vállalnak felelősséget a diákok biztonságáért, a szálláson pedig este kijárási tilalom van a 18 év alatti diákoknak

- sok esetben a helyszínen is szerveznek extra kirándulásokat, melyekre ott lehet befizetni

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:

Szintfelmérő és tanórák

Délután:

Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:

Welcome party & közös mozizás

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Laser zone*

Este:
Shoosh International Student Disco

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kirándulás: Seven Sisters*

Este:
Filmvetítés

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Shoppingolás North Laines-ben

Este:
Brighton Pier és Royal Pavillion látogatása

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Beach Bums és az i360 torony kilátásának megcsodálása*

Este:
Búcsúbuli vagy közös pizzázás

Szombat

Kirándulás Londonba

Vasárnap

Szabad program

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 75 euró felár ellenében (mint például az i360 kilátótorony látogatása vagy motorcsónakos kirándulás).

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Londonban és környékén. Ismerd meg jobban Angliát, tekintsd át angliai útikönyvünket!

2 hetes csomag esetén egy napos londoni kirándulás!


Angol nyelvi tábor Brightonban – Árak és szolgáltatások

Ha érdekel az angol nyelvtanulás, jelentkezz egy nyelvi táborba a vakációban. A Sprachcaffe nyelvi tábor Brightonban remek terep a nyelvgyakorláshoz és a brit kultúra megismeréséhez. Inspiráló környezetben tanulhatsz és folyamatosan bővítheted a szókincsedet, nyelvtani tudásodat és a beszédkészségedet. A tanárok mind anyanyelvi oktatók, akik segítenek a nehézségek leküzdésében.

Az angol ifjúsági tábor nem csak a tanulásról szól, hanem a kreativitásról, a csapatmunkáról és az interkulturális kompetenciák fejlesztéséről.

A tanórák után sem hagyunk unatkozni, izgalmas programokat találunk ki számodra (ára max. 20 GBP). Szállás tekintetében többféle lehetőség közül választhatsz igényednek megfelelően. Teljes ellátást biztosítunk.

Foglald le a nyelvi tábort Brightonban most, és tölts el itt pár felejthetetlen hetet!

Transzfer:

Reptéri transzfert a London Heathrow és a London Gatwick repülőtérekre tudunk biztosítani. Érkezéskor (vasárnap) 09.00. - 19.00 óra között, hazautazáskor (kollégium esetén pénteken, vendéglátó család esetén szombaton) 09.00.- 19.00 óra között tudunk biztosítani.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. Ára:100 GBP/út.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!