2 hét 1484 GBP-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Brightonban fiataloknak

Volt egyszer egy halászfalu 200 évvel ezelőtt, amikor is egyre több embernek tűnt úgy, hogy Brighton maga a zavartalan földi a paradicsom. A város azóta teljesen megváltozott, de a sikere töretlen, ugyanúgy vonzza az embereket a világ minden részéről, ezért Brighton folyamatosan fiatalos, sokszínű és izgalmas. Ha igazán egyedi élményekre vágysz, tengerparti hangulatra, multikulturális nyüzsgésre, akkor Brighton az ideális választás. A város híres a strandjáról, a mólójáról, élénk, barátságos légköréről, fesztiváljairól. Gyönyörű angol vidék és számos történelmi helyszín vár, így nyelvtanuláshoz, ismerkedéshez, felfedezéshez is tökéletes. Brightoni angol nyelvű programunk célja, hogy önbizalmat adjon a frissen megszerzett angol nyelvtudásod gyakorlásához.

Miért érdemes Brighton-t választanod?

 • Sokszínűség és kavalkád: Fedezd fel Brighton nyüzsgő utcáit, üzleteit, eseményeit, tereit, ifjúsági rendezvényeit, hangulatait. Ezen élmények összessége, olyan maradandó emlékek egyvelegét hozzák majd létre, amelyek segíti a tanultak rögzülését hosszú távon is.

 • Fiatalos energiák: Élénk ifjúsági kultúrájával és sokszínű közösségeivel Brighton olyan dinamikus környezetet kínál, amelyben a fiatal tanulók a világ minden részéről érkező, más tanulókkal kerülhetnek kapcsolatba, a nyelv gyakorlása közben pedig hosszú távú barátságokra is szert tehetnek.

 • Biztonságos és barátságos közösség: A befogadó légköréről és erős közösségeiről is ismert Brighton, biztonságot nyújt a fiatal tanulók számára, így a szülők is nyugodtak lehetnek, hogy a gyerek biztonságos és támogató közegben tanulhat.

 • Élmények, felfedezés: A tengerparti látnivalóktól, a történelmi látványosságokig, Brighton számos izgalmas helyszínt és tevékenységet tartogat, rengeteg érdekességgel várva a fiatalokat, akik kedvükre fedezhetik fel a város sajátosságait.

 • Befektetés a jövőbe: Nem csak az angol nyelv elsajátítása lesz az a hasznos készség amellyel a fiatal tanulók hazatérhetnek, de maga az utazás jelentette kihívások megugrása is olyan tapasztalatokkal és sikerélményekkel ruházza fel majd őket, amelyek a későbbiekben is hasznosak lesznek majd a számukra.

Közlekedés

Kerékpár: Brighton városközpontjától a Lewes Road (A270)-on keresztül, egészen Moulsecoombig és Falmerig kerékpárutak futnak. Az egyetemen rengeteg fedett kerékpártartó állvány található, amelyeket biztonsági kamerákkal figyelnek. A Beryl BTNkerékpárok 25%-os kedvezménnyel bérelhetőek minden brightoni kampuszon.

Autóbusz: A 24-es, 25-ös, 28-as és 49-es számú buszjáratok rendszeresen indulnak Brighton központjából. A 24-es számú járat köti össze a Moulsecoomb kampuszt, a Varley Park lakóházaival. A menetrendekért és a diákviteldíjakért látogasd meg a Brighton and Hove Bus Companyweboldalát.

Vonat: A legközelebbi állomás Moulsecoomb. Óránként négy vonat indul Brightonból, Moulsecoombba, és óránként kettő közvetlen Eastbourne-be. Az Unizone-jeggyel korlátlanul vonatozhatsz a városban. A menetrendeket a National Rail Enquiries weboldalán találod.

Népszerű strand

Brighton a világ egyik legkedveltebb üdülővárosa

Izgalmas programok

Nyaralók, modern városnegyedek, számtalan kikapcsolódási lehetőség

Szabadidő

Szervezett kirándulások és egyéb fiataloknak szóló programok

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

Brighton igen sokarcú város, mely leginkább a divat a színház és a zenei élet fellegváraként lett híressé. Körülbelül 160.000 lakosa van, amely nyáron felduzzad az angol nyelvi tábor résztvevőinek és a turistáknak köszönhetően. Az egyetemvárost multikulturálissá teszi a sok külföldi jelenléte, az itt élő fiatalok pedig mozgalmassá teszik a hétköznapokat. A város klubjai és a tengerpart leginkább a nyári hónapokban vonza a a diákokat. Az angol nyelvi táborban választhatsz általános angol nyelvtanfolyam és intenzív angol nyelvtanfolyam közül, annak megfelelően mennyi időt szánnál a tantermi tanulásra.

A külföldi angol nyelvtanfolyam révén sok fiatallal találkozhatsz, akik a világ legkülönbözőbb tájairól utaznak a brit tengerpartra azért, hogy együtt angolul tanuljanak.

 

Miért érdemes Brightonban angol nyelvtanfolyamra járni?

A diákoknak szóló brightoni angol nyelvi tábor életre szóló élményt nyújt: anyanyelvi tanáraink hatékony fejlődést biztosítanak és tanulás közben felfedezheted Anglia egyik legelőkelőbb és legmozgalmasabb tengerparti városát is. Nem kétséges, hogy Brighton egyedülálló hangulata lenyűgöz majd! Csodáld meg a tengerparti naplementét és a sétány végtelenségét, miközben alkalmad lesz megismerni az itt élő embereket is. A brightoni angol nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe és lehetőséget biztosít arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazz velünk és győződj meg saját magad a brightoni angol nyelvi tábor sokszínűségéről!


Brightoni angol nyelviskola

A Sprachcaffe angol nyelviskola Brighton szívében, a kollégiumtól 15 percre helyezkedik el. Innen minden könnyen elérhető, bárhova is szeretnél menni. A legközelebb természetesen a híres brightoni tengerparti sétány, illetve a környező utcákban sok üzlet és egyéb vásárlási lehetőség található. Az iskola kis kertje is kiválóan alkalmas arra, hogy barátaiddal kikapcsolódj, csevegj egyet.

Az egyetemi campusz területén egy bolt is található, így a vásárlás az egyetem területén megoldható, nem szükséges elhagyni a campuszt. A campusz területén továbbá egy tágas kávézó is vár.

A nyelvi csoportok maximum 15 főből állnak. Nyelvtanáraink különösen fontosnak tartják, hogy a nyelvórák érdekesek és a diákon számára motiválóak legyenek, annak érdekében, hogy az angol nyelvtanulás igazán hatékony legyen. A tananyagot az angol nyelvtanfolyam idejére diákjaink rendelkezésére bocsájtjuk. Hatékony angol nyelvtanulás garantált napsütéssel – ez vár Téged a Sprachcaffe brightoni iskolájában!

Az iskola felszereltsége

Az oktatás a Brightoni Egyetem tágas Moulsecoombcampusán zajlik. Moulsecoomb körülbelül 3 kilométerre található Brighton városközpontjától. Az egyetem könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és a szomszédos Moulsecoomb vasútállomás is gyakori buszjáratokkal és kényelmes kerékpársávokkal áll összeköttetésben.

Az iskola sajátosságai:

 • 5 tanterem
 • Csoportlétszám: Max. 15 tanuló
 • Létesítmények: Recepció, diáktársalgó, kert, szabadtéri udvar, étterem és kávézó
 • Távolság a városközponttól: 25 perc busszal.

Angol nyelvtanfolyam Brightonban fiataloknak

Brightoni nyelviskolánkban általános és intenzív tanfolyamokat ajánlunk. A délelőtt vagy délután megtartásra kerülő órák napi 4 illetve 6 tanórát tartalmaznak, mely heti 20 ill. 30 tanórát jelent, így gyorsan és hatékonyan megy az angol nyelvtanulás. A rendszeres nyelvóráknak és annak köszönhetően, hogy itt társaiddal csak angol nyelven tudsz kommunikálni, alaposan elmélyítheted a nyelvórákon megszerzett tudást.

A diákoknak szóló angol nyelvtanfolyamokat természetesen kedves és jól képzett nyelvtanárok vezetik, akik a szókincs és a nyelvtan mellett a kötetlen beszédre fektetik a legnagyobb hangsúlyt. Diákoknak szóló brightoni angol nyelvtanfolyamunkon rövid időn belül hatékonyan fejlődik nyelvtudásod!

Angol nyelvtanfolyam diákoknak

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam Brightonban többféle nyelvtanfolyamot kínál. Azok, akik a pihenést részesítik előnyben, járhatnak általános tanfolyamra. Azok akik koncentráltabban szeretnék fejleszteni angol nyelvtudásukat választhatják az intenzív tanfolyamot.

Általános tanfolyam

✓ Napi 4 tanóra / Heti 20 tanóra
✓ Heti 5 nap, hétfőtől péntekig
✓ 1 tanóra = 45 perc
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Órarend:

09:00 - 10:30
15 perc szünet
10:45 - 12:15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Napi 6 tanóra / Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Heti 5 nap, hétfőtől péntekig
✓ 1 tanóra = 45 perc
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Órarend:

 • 09:00 - 10:30
 • 15 perc szünet
 • 10:45 - 12:15
 • 45 perc ebédszünet
 • 13:00 - 14:00

Részletek

Tudnivalók, érdekességek:

Témakörök: Nyelvtan, fonológia, szókincs, kulturális és társadalmi témák. Hangsúly a kommunikatív tanulási módszereken.
Tananyag: Az iskolában kölcsönözhető.
Nyelvi szint: A1 - C1.
Első tanítási nap: a beosztás miatt a tanulóknak reggel 7:30-ig meg kell érkezniük az egyetemre, hogy a megfelelő osztályterembe kerüljenek. A tanítás pontban 8:00-kor kezdődik.
Minden tanárunk magasan képzett, elhivatott és tapasztalt. A nálunk tanító tanárok gondos válogatási folyamaton estek át, ezért minden tanárunk nagyon lelkes, készséges, mindig készek válaszolni minden kérdésére.

Fenntarjuk a jogot arra, hogy kivételes esetekben nagyobb létszámú csoportokat indítsunk, de törekszünk a maximális 15 fős létszámra.

Brightoni nyelviskolánkban minden nyelvi szinten kínálunk angol nyelvtanfolyamokat - a kezdőtől a haladóig mindenki talál nálunk nyelvi szintjének megfelelő képzést. Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened. A nyelvi szinted pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a nyelvi csoport számodra megfelelő, és így az angol nyelvtanfolyam is hatékony legyen.

Ha az angol nyelvtanfolyamot sikeresen elvégezted, bizonyítványt kapsz a Sprachcaffétól. Gyere és tanulj nálunk a vakációban!


Szállás Brightonban fiataloknak

Nemcsak többféle angol nyelvtanfolyam, hanem különböző szállások közül is választhatsz brightoni nyelviskolánkban. Eldöntheted, hogy a brightoni angol nyelvtanfolyam ideje alatt vendéglátó családnál vagy kollégiumban szállnál meg szívesen, ahol sok külföldi diákkal lakhatsz együtt.

A Junior Residence szállásnak a Brightoni Egyetem kollégiuma ad otthont, amely könnyen megközelíthető Londonból és a reptérről is. Az egyetemi kollégium modern lakhatást kínál.

A lenti táblázatban a szállásokkal kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz.

Kollégium

✔ A Brightoni Egyetemen
✔ Teljes ellátás
✔ Egyágyas szobák
✔ Íróasztal és szék minden szobában
✔ Közös fürdőszoba, konyha
✔ Mosoda
✔ Belépőkártya

Vendégcsalád

✔ Kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ A felszereltség családonként változó
✔ Távolság az iskolától: 50 perc tömegközlekedéssel
Minimum kor: 14 év
✔ Az iskolától 30-40 percnyire tömegközlekedéssel

Részletek

Szezontól függően két külünböző kollégiumban kaphatsz szállást.

Ha a British Council által is akkreditált vendéglátó családot választod, egy igazi brit családnál szállhatsz meg kétágyas szobában. A teljes ellátás keretében reggelit, csomagolt ebédet és meleg vacsorát kapsz. A vendéglátó családok esetében számunkra elsősorban az a fontos, hogy megbízhatóak, barátságosak és igényesek legyenek diákjainkkal szemben. Ezért a szállás nem mindig a városközpontban található. Ez esetben a szállástól az iskolához vagy a városközpontba busszal juthatsz el. A vendégcsaládnál lakó diákok felügyelet nélkül utaznak az iskolába, de elkísérik őket a buszmegállóba, amikor hazafelé indulnak.

Az idei év kollégiumi szállása a Brightoni Egyetem, Varley Park Hall of Residence részében található. A tanórák a Moulsecoomb Campuszon lesznek tartva, amely a Lewes Road-on található , körülbelül 15 percnyi autóbusz útra Varley Park-tól, ahol a szállás található.

Az egyetemi kollégiumban egyágyas szobák várnak, saját vagy közös fürdőszobával, mindkét esetben teljes ellátással.

Szobaopciók: Egyágyas szobák saját vagy közös fürdőszobával, mindkettő teljes ellátással.

Az egyetemi kollégium sajátosságai:

 • Egy vagy többágyas szobák
 • Saját vagy közös fürdőszoba
 • Íróasztal és szék minden hálószobában
 • Közös konyha
 • Éjjel-nappali fizetős mosoda
 • Belépőkártya

Bejelentkezési és kijelentkezési idők

 • Bejelentkezés: 05:00 p.m.
 • Kijelentkezés: 09:00 a.m.

Étkezés

Kontinentális reggeli - Hétfőtől vasárnapig: Varley Park Restaurant.
Meleg ebéd - Hétfőtől péntekig: Cockcroft Restaurant (Moulsecoomb).
Csomagolt ebéd - Szombat & Vasárnap (A reggeli alkalmával kapod meg a csomagolt ebédet)
Meleg vacsora - Hétfőtől vasárnapig: Varley Park Restaurant.

A kollégiumban is tehát teljes ellátást biztosítunk csomagolt ebéddel. Ha ezt a szállástípust választod, rövid időn belül megismerheted a diáktársaidat, akik a világ különböző országaiból érkeztek, és könnyen új barátokat találsz. Kollégiumban 10 és 17 év közötti diákjainknak tudunk szállást biztosítani.

Bármelyik szállástípust is választod, egészen biztos, hogy Brightonban jól fogod érezni magad.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.
Transzfer: érkezés / távozás a London Heathrow (LHR) vagy London Gatwick (LGW) reptérre 09:00-19:00 között.

Szabadidős programok Brightonban

Brightonban nem lesz időd unatkozni. Ebben a városban minden a fiatalok körül forog: standpartik, mozi, röplabda, látogatás a Királyi Pavilonba vagy a Brighton Mólóra. Számtalan program és élmény vár mindenkit.

Izgalmas lehet egy séta is a bevásárlóutcákon vagy a bevásárlóközpontban. Császkálás közben a legkülönbözőbb dolgokra bukkanhatsz - egyedi kütyüktől a vicces ajándékokon át a menő ruhadarabokig - és közben Brighton városát is jobban megismerheted.

Ezzel még nincs vége: Brightonban és környékén többféle kirándulást szervezünk neked és társaidnak. Így eljuthatsz a "Seven siters"-hez vagy a "Devil's Dyke"-hoz, bejárhatod velünk Oxfordot, Lewes-t vagy Eastburne-t.

Az itt tartózkodás fénypontja egészen biztosan a londoni kirándulás lesz - felejthetetlen élmény, amit nem szabad kihagyni! És ami a legjobb az egészben, hogy a kirándulás árát már tartalmazza a csomag.

Fontos: 14-17 és 18-21 éves diákoknak külön szabadidős programot szervezünk.

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 alatti diákoknak kötelező a részvétel a szabadidős programokon és a takarodó betartása is elvárt.

Megjegyzés

• A táblázatban bemutatott programok csal példaként szolgálnak, időjárástól és körülményeltől függően változhatnak
• Minden szabadidős tevékenységen csapatvezetőink vállalnak felelősséget a diákok biztonságáért, a szálláson pedig este kijárási tilalom van a 18 év alatti diákoknak
• Sok esetben a helyszínen is szerveznek extra kirándulásokat, melyekre ott lehet befizetni

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:

Orientáció: látogatás az iskolába és a környék felfedezése

Este:
Welcome party & közös mozizás

Kedd

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Brighton Pier & Sportolás a tengerparton

Este:
Quiz Night*

Szerda

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Royal Pavilion meglátogatása*

Este:
Szabad est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Tengeri élet: a világ legrégebbi akváriumának meglátogatása

Este:
Karaoke est*

Péntek

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Brighton Museum*

Este:
Búcsúbuli vagy közös pizzázás

Szombat

Egész napos kirándulás Londonba

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Érkezés/Szabad program

Fontos:

A megjelenített tevékenységek egy mintaprogram részét képezik. A tényleges kirándulások, időpontok és konkrét tevékenységek a tanulók számától, az időjárási viszonyoktól és egyéb tényezőktől függően változhatnak.
*Intenzív szabadidős csomag

Intenzív szabadidős program - még több szórakozás

Heti 92 £ felár ellenében kéteszer annyi tevékenységen és, kiránduláson vehetsz részt (mint például az i360 kilátótorony látogatása vagy motorcsónakos kirándulás)!

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Londonban és környékén. Ismerd meg jobban Angliát, tekintsd át angliai útikönyvünket!


Angol nyelvi tábor Brightonban – Árak és szolgáltatások

Ha érdekel az angol nyelvtanulás, jelentkezz egy nyelvi táborba a vakációban. A Sprachcaffe nyelvi tábor Brightonban remek terep a nyelvgyakorláshoz és a brit kultúra megismeréséhez. Inspiráló környezetben tanulhatsz és folyamatosan bővítheted a szókincsedet, nyelvtani tudásodat és a beszédkészségedet. A tanárok mind anyanyelvi oktatók, akik segítenek a nehézségek leküzdésében.

Az angol ifjúsági tábor nem csak a tanulásról szól, hanem a kreativitásról, a csapatmunkáról és az interkulturális kompetenciák fejlesztéséről.

A tanórák után sem hagyunk unatkozni, izgalmas programokat találunk ki számodra (ára max. 20 GBP). Szállás tekintetében többféle lehetőség közül választhatsz igényednek megfelelően. Teljes ellátást biztosítunk.

Foglald le a nyelvi tábort Brightonban most, és tölts el itt pár felejthetetlen hetet!

Transzfer:

Reptéri transzfert a London Heathrow és a London Gatwick repülőtérekre tudunk biztosítani. Érkezéskor (vasárnap) 09.00. - 19.00 óra között, hazautazáskor (kollégium esetén pénteken, vendéglátó család esetén szombaton) 09.00.- 19.00 óra között tudunk biztosítani.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. Ára:100 GBP/út.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!