Spanyol nyelvi utazás

Tengerparti séták, romantikus helyszínek, ízletes borok, ételek, naplementék. Velünk örök emlék a spanyol nyelvtanulás.

Tudj meg többet »

Spanyol nyelvtanulás külföldön

A spanyol nyelvtanulás külföldön egyedülálló alkalom a számodra, hogy könnyen és gyorsan, elsajátítsd a nyelvet. Vár a meseszép Barcelona, a napsütötte Malaga és a főváros, Madrid! Ha pedig még messzebb utaznál, Kuba egzotikus vidékein is tanulhatsz.

A Sprachcaffe által kínált külföldi spanyol nyelvtanulás azért nagyon népszerű, mert a nyelvet szinte minden kontinensen beszélik. Nyaralásod emlékezetesebb lesz, ha nem csupán turistaként járod a várost, hanem beolvadsz a helyiek hétköznapjaiba, megismered hagyományaikat, szokásaikat. A romantikus tengerparti séták, ínycsiklandozó ételek, pihentető szieszták és ízletes borok hazájában öröm lesz a nyelvtanulás!

A külföldi spanyol nyelvtanfolyam keretében többféle kurzus közül választhatsz: általános, intenzív, csoportos, és egyéni nyelvtanfolyamainkat kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk. Az sem baj, ha egy szót sem tudsz spanyolul!

Felnőttek

Fiatalok

Üzleti nyelv

Spanyolországban három város és három nyelviskola közül választhatsz, mindegyik méltán népszerű üdülőhely és kulturális központ: a spanyol nyelvtanfolyam Madridban, Barcelonában és Malagán is kiváló. Európán kívül Kuba fővárosában, Havannában várjuk a spanyol nyelvtanulásra és kalandra vágyó diákokat. A mediterrán hangulat, a szórakozás és a kikapcsolódás mindenhol garantált!

Miért érdemes a külföldi spanyol nyelvtanulást választani?

A külföldi spanyol nyelvtanulásnak számos előnye van. A spanyol az egyik leggyakrabban használt nyelv a világon és egyre nő jelentősége a nemzetközi üzleti életben, illetve a kutatás és a politika területén is.
A spanyol a világ második leggyakrabban használt nyelve, több mint 420 millió ember beszéli. Azonos helyen áll a világ legtöbbek által beszélt nyelveivel, a kínaival, az angollal és a hindivel. Ezért mindenképpen kifizetődő a spanyol tanulást választani.

Az egykori gyarmati időkre visszavezethetően a világ számos pontják beszélik a spanyolt. Spanyol gyarmatok voltak például Andorrában, Belizben, Marokkóban, Trinidadban, Tobagoban, a Fülöp-szigeteken és a későbbi brit gyarmaton, Gibraltárban, ahol az angol mellett a spanyol is hivatalos nyelv.

Tanulj Kubában vagy Spanyolországban, ahol a hétköznapi életben is használhatod az órán tanultakat, kommunikálhatsz a helyiekkel, felfedezheted az adott ország kulturális sajátosságait. Ha a Sprachcaffe spanyol nyelvi utazását választod, feledhetetlen vakációban lesz részed, gyorsan és könnyen sajátítod el a nyelvet és még új barátokat is szerezhetsz! A spanyol tanfolyam külföldön a leghatékonyabb!

Online spanyol nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus