Arab nyelvi utazás

Az arab civilizáció a világ tudásának egyik misztikus bölcsője. Tanuld a nyelvét az arab kultúra szívében!

Tudj meg többet »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Arab nyelvtanulás külföldön

Az arab nyelvtanulás leghatékonyabb és egyben legizgalmasabb módja a külföldi arab nyelvtanfolyam. Marokkóban arab nyelvtanulásra Rabat városában nyílik lehetőség. Az arab nyelvtanulás külföldön elsősorban azért népszerű, mert az arab egyre fontosabbá válik az üzleti életben és sok országban beszélik szerte a világon. Az arab hivatalos nyelv Észak-Afrika országaiban, számos közép-afrikai államban, a Közel-Keleten és a nagy számú bevándorló miatt egyre jelentősebb szerephez jut Európában is. A nyelven által megismerhetünk és jobban megérthetünk egy tőlünk nagyon távol álló kultúrát, ezzel is mélyítve a toleranciát és egymás elfogadását.

A arab nyelvtanulás Marokkóban a felejthetetlen nyaralást egy hatékony arab tanfolyammal köti össze. Diákjaink életre szóló élményeket szerezhetnek, miközben bepillantást nyernek Marokkó kultúrájába, megismerik az ország hagyományait és különlegességeit.

Felnőttek

Fiatalok

Üzleti nyelv

Arab nyelvtanfolyamainkat az alábbi helyszínen ajánljuk:

Utazz velünk Marokkóba nyelvet tanulni! Nincs más hátra, minthogy eldöntsd, a Sprachcaffe melyik arab nyelvtanfolyamát választod a mesés Marokkóban.

Diákjaink többféle arab nyelvtanfolyam közül választhatnak Rabat városában. Tanfolyamainkat kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk. A tanulók eldönthetik, hogy általános, intenzív, csoportos, és egyéni arab tanfolyamaink közül melyiket választják. Utazz velünk ebbe a lenyűgöző városba, és élvezd az arab nyelvtanulás izgalmait a lélegzetelállító Marokkói Királyságban!

Miért érdemes a külföldi arab nyelvtanulást választani?

A külföldi arab nyelvtanulásnak kétségkívül számtalan előnye van. Az arab az egyik legtöbbek által beszélt nyelv a világon és jelentősége napról napra nő. Arab tanfolyamaink segítségével ott fejlesztheted nyelvtudásod, ahol az arabot napi szinten beszélik. Fedezd fel Marokkót, utazz, szórakozz!

A külföldi arab nyelvtanulás közben nyelvi készségeid gyorsan fejlődnek, miközben lehetőséged nyílik megismerni egy mesebeli kultúrát, világszemléletet, és az arab emberek vendégszeretetét. Tapasztald meg Marokkó sokszínűségét, látogass el a turisztikai látnivalókhoz és kóstold meg a kiváló marokkói konyha ételeit. A Sprachcaffe arab nyelvi utazása egy nyelvtanfolyam hasznos tapasztalatait egy feledhetelen nyaralással köti össze.

Online arab nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus