Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Utazási feltételek

1. JELENTKEZÉS: Töltse ki a jelentkezési lapot, akár online akár a Sprachcaffe katalógusából. A foglalás elküldésével elfogadod az Utazási feltételeket. Jelentkezéskor a részvételi díj 20%-át kell előlegként befizetni. Ez az előleg 40%-os, amennyiben a tanulónak vízumra van szüksége és ehhez Elfogadási nyilatkozatunkat kéri. Miután megérkezett az iskolához az előleg, elküldjük a visszaigazolást és a számlát. A teljes részvételi díj befizetése után kerül sor az utazáshoz szükséges dokumentumok (szállás cím, információs füzet, amely részletes leírást ad a választott helyszínről, iskoláról, szállásról) postázására. A teljes összeget legkésőbb 4 héttel az utazás megkezdése előtt kell kiegyenlíteni.

2. FOGLALÁS MÓDOSÍTÁSA: A foglalás megváltoztatása (pl.: érkezési dátum, szállás stb.) az utazás előtti 28 napig lehetséges 50 EUR/35 GBP/55 USD/70 CAD felár megfizetése ellenében. Ezután mi mindent megteszünk, ami lehetséges, de garantálni nem tudjuk, hogy a kért változtatás extra költséget nem von maga után. A felár bizonyos esetekben meg is haladhatja az említett összeget.

3. LEMONDÁSI FELTÉTELEK: Az útlemondási felárak az alábbi táblázatban találhatók:

    Világszerte Kanada
  a kezdés előtti 16. napig 10%, max 200 GBP/250 EUR /300 USD, futárszolgálat költségei, ha szükséges 10%, max 350 CAD, futárszolgálat költségei, ha szükséges
  3-15 nappal kezdés előtt 50%, max 400 GBP/500 EUR /600 USD, futárszolgálat költségei, ha szükséges 30%, max 700 CAD, futárszolgálat költségei, ha szükséges
  2 nappal kezdés előtt 90%, max 800 GBP/1000 EUR /1200 USD, futárszolgálat költségei, ha szükséges 30%, max 1000 CAD, futárszolgálat költségei, ha szükséges
  A tanfolyam kezdése után 100%, max 1000 GBP/1200 EUR /1300 USD Az ACCET és az adott kanadai állam szabályai lépnek érvénybe+2 heti szállásdíj

Lehetőség van Útlemondási biztosítás kötésére, ez a mindenkori részvételi díj 2%-a (minimum 50 EUR/35 GBP/55 USD/70 CAD). Az Útlemondási biztosítás díját jelentkezéskor kell kifizetni, és akkor van mód ennek fejében visszatérítést igényelni, ha kimondottan betegség miatt nem lehetséges az utazás megkezdése (írásos orvosi igazolás szükséges). 

A Sprachcaffe elégtelen számú jelentkező esetén, fenntartja a jogot hogy az eredetileg meghirdetett csoportos tanórák számától az alábbiak szerint eltérjen: 20 tanóra = 12 tanóra / 30 tanóra = 18 tanóra, valamint a meghirdetett maximális csoportlétszám helyet kisebb csoportot indítson vagy magánórákat ajánljon fel a jelentkezőnek. Szélsőséges esetben a Sprachcaffe fenntartja a jogot a kurzus törlésére, ebben az esetben a teljes részvételi díj visszafizetésre kerül. A kurzusok esetén a minimum csoportlétszám 4 fő.

Online tanfolyam lemondása: az egyéni online tanfolyamot kezdés előtt legalább 24 órával kell lemondani.

4. VÍZUM: Ahhoz, hogy a vízumügyintézéshez szükséges Befogadó nyilatkozatot elküldjük, a részvételi díj 40%-a valamint 80 EUR/65 GBP/120 USD díj kiegyenlítése szükséges (USA és Kanada esetén ezt a díjat a beiratkozási díj már tartalmazza). Gyorspostai szolgáltatás esetén további költségek is felmerülhetnek. Amennyiben a tanuló nem kapja meg az utazáshoz szükséges vízumot, úgy a nyilatkozat díjának (80 EUR/65 GBP/120 USD)továbbá a vissza nem teríthető díjaklevonása után, a befizetett előleget visszautaljuk. Ehhez az utazás megkezdése előtt maximum 14 nappal, meg kell kapnunk a követség elutasító nyilatkozatát, igazolásként. Amennyiben az elutasítás az utazás megkezdése előtti 14. napon belül történik, úgy az általános lemondási/foglalás módosítási feltételek lépnek életbe. Amennyiben a diák 15 nappal az elutazás előtt nem kapja meg a vízumot, erősen ajánljuk a tanfolyamkezdés elhalasztását. Ebben az esetben az első módosítás miatti költséget nem számoljuk fel.

5. FIZETÉSI FORMÁK: Banki átutalás: az utaláshoz szükséges számlaszámot a Sprachcaffe által kibocsátott számla tartalmazza. A részvételi díj elutalása után, kérünk egy igazolást a bank részéről. Minden bankköltség az utaló felet terheli. 

Kártyás fizetés: ennél a fizetési módnál kitöltendő űrlapot küldünk, melyen fel kell tüntetni a bank nevét és címét, a kártyabirtokos nevét, a kártya számát, lejáratát és aláírást. A kártyás fizetés díja a részvételi díj 2%-a. Természetesen a fizetés online is lehetséges.

6. BIZTOSÍTÁS: Sem a Sprachcaffe, sem annak képviselője nem vállal semmilyen felelősséget, az utassal vagy annak poggyászával, az érkezésig és a kurzus alatt bekövetkező káresemény/baleset miatt. Utazási biztosítás megkötése mindenképpen javasolt. 

Az általunk ajánlott baleset- és betegbiztosítási alapcsomag ára:

  • felnőtteknek: 1,30 EUR / 1 GBP / 1.<s>6</s>8 USD egy személyre egy napra,  plusz szolgáltatási díj 14 EUR / 10 GBP / 18 USD.
  • fiataloknak: 1,30€ EUR/ 1 GBP/ 1.<s>8</s>1 USD  egy személyre egy napra,  plusz szolgáltatási díj 14 EUR /10 GBP/ 18 USD. 

7. KISKORÚ UTAS: Kiskorú utazása esetén a szülő egyetért azzal, hogy sem a Sprachcaffe, sem pedig a szállásadó nem vállal felelősséget a gyermek által, hanyagságból vagy szándékosan, elkövetett károkozásért, ezért teljes egészében a szülőt terheli a felelősség. A szülők és kiskorú gyermekeik elfogadják a fogadó ország törvényeit és viselkedési normáit.

8. Kép- és videókészítési jogok: az utazási feltételek elfogadásával az utazó  beleegyzik, hogy a Sprachcaffe kép-, videó- és hanganyagokat készíthet a nyelvtanfolyam során. Ezeket költségtérítés mentesen, beleegyezés nélkül reklámcélokra használhatja.

 9. Jogi nyilatkozat: a tartalom folyamatos frissítés alatt áll. A nyelviskolának jogában van az iskolából és szállásról történő kiutasítása a befizetett összeg visszatérítése nélkül, amennyiben a tanuló nem tartja be a korábban elfogadott szabályokat. 

A Sprachcaffe fenntartja a változtatás jogát.

Jogorvoslat helye Németország, Frankfurt.

Szervező:

SPRACHCAFFE Reisen GmbH

Gartenstr. 6
60594 Frankfurt am Main
Németország
Telefon: +49 69 6109120
E-mail: info.hu@sprachcaffe.com