Nyelvtanulás külföldön - Fiataloknak

A külföldi nyelvi tábor élvezetessé teszi a nyelvtanulást, mert a tananyagot és a szabadidős programokat is kifejezetten a fiatalok igényei szerint állítják össze. A nyári nyelvi tábor tökéletes ötvözete tanulásnak és a szórakozásnak: a diákok kortársaikkal közösen, új élethelyzeteket megismerve, nemzetközi környezetben nyaralhatnak és közben nyelvtudásukat is hatékonyan fejleszthetik. A pozitív környezet, a sok újdonság és a kiváló anyanyelvi tanárok motiválóan hatnak a gyerekekre. A Sprachcaffe ifjusági nyelvi tábor a világ minden tájáról bevonzza a nyelvtanulásra vágyó diákokat. Utazz és tanulj velünk Te is!

A tanuláson kívül délutánonként, esténként és hétvégeken szabadidős programok és kirándulások várnak. A Sprachcaffe csapata a nyári nyelvi táborokban minden eszközzel azon van, hogy a tanulók feledhetetlen élményekkel és tökéletesre csiszolt nyelvtudással térjenek haza. Engedd szabadon fantáziádat és tanulj játszva idegen nyelveket a Sprachcaffe külföldi nyári táboraiban!

A külföldi nyelvtanulás a legjobb választás a nyári szünidő eltöltésére. Az ifjúsági nyelvi táborokban mindennél könnyebben és gyorsabban tanulhatod az angol, francia, spanyol, olasz vagy a német nyelvet és közben sok új barátot szerezhetsz.

Teljes csomag

Transzfer, szállás, nyelvtanfolyam, ellátás felügyelet és szabadidős programok egy csomagban

Változatos programok

A közös kirándulások és szervezett szabadidős programok feledhetetlenné teszik a nyelvi tábort

Megbízható csapatfelügyelők

Tapasztalt és szakképzett csapatvezetőink minden helyzetben segítségedre lesznek és vigyáznak rád

Biztonságos utazás

Már a reptéren várunk és elviszünk a szállásra, így nem kell amiatt aggódnod, hogy hogyan juss el hozzánk

Felügyelet a 12-17 éves korosztály számára

✓ Csapatvezetőink éjjel-nappal ügyelnek a diákok biztonságára és mindig készséggel állnak rendelkezésükre, amikor segítségre van szükség.

✓ Hatékony nyelvtanulás, kikapcsolódás és szórakozás.

✓ Magasan képzett tanárok, gondosan kiválasztott befogadó családok és kényelmes szállás.

✓ Nagyszerű szabadidős tevékenységek csapatunk széleskörű támogatásával.

✓ Élvezd a nyelvi tábort hozzád hasonló korú diákok társaságában, és köss barátságot más nemzetiségű gyerekekkel is.

Nagyobb szabadság a 18-21 éves fiataloknak

✓ Bármikor fordulhatsz csapatunkhoz, ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged.

✓ Fedezd fel a környéket és bulizz osztálytársaiddal

✓ Sok nyelviskolában (kivéve Angliát) te döntheted el, hogy részt kívánsz-e venni szabadidős tevékenységeken

✓ Azonos szolgáltatáscsomag: teljes ellátás, szabadidős tevékenységek és kirándulások az árban.

✓ 18 év feletti vagy? Te dönthetsz arról, hogy felnőtt vagy junior csapatban szeretnél tanulni.

Nyelvi táborok minden korosztály számára

Ajánlataink többsége 14 és 21 év közötti diákoknak szól. Ez lehetőséget ad arra, hogy hasonló korú és egy nyelvi szinten álló diákok tanulhassanak együtt és új barátokat szerezhessenek. Néhány nyelviskola 12 éves kortól is kínál nyelvtanfolyamokat. Az egyes úti célok oldalain megtalálhatod a nyelvi tábor alsó korhatárát.

 

Úti célok áttekintése:

Árak és ajánlatok

Ha sikerült úti célt választanod, akkor az alábbi kalkulátort használva könnyen és gyorsan le is foglalhatod a kívánt szolgáltatáscsomagot.

A csomagárba foglalt szolgáltatások

A Sprachcaffe olyan csomagokat kínál, amelyek minden elengedhetetlen szolgáltatást tartalmaznak annak érdekében, hogy a nyelvi tábor kellemes legyen. A csomagár a választott szállás és tanfolyam mellett teljes ellátást, reptéri transzfert, felügyeletet, szabadidős programokat és kirándulásokat is tartalmaz. További részletek a csomagokról »

Nyelvtanfolyam a nyelvi táborban

Kétségtelen, hogy a diákok sokkal szívesebben tanulják a nyelvet vidám környezetben, mint otthon ülve, a szavakat magolva. A külföldi nyelvi táborok éppen ezért sokkal hatékonyabbak!

A nyelvtanulás külföldön azért  igazán eredményes, mert a diákok jól érzik magukat a csoportban és a nyelvórák jó hangulatban telnek. Abban az országban, ahol a nyelvet anyanyelvként beszélik, a nyelvtanulás nem fejeződik be az iskolapadban, órák után is folytatódik. Külföldi ifjúsági  nyelvtanfolyamaink gyorsabb sikerélményt adnak a nyelvtanulók számára.

A tanfolyam kezdete előtt egy szintfelmérőt kell majd kitöltened, ennek segítségével osztunk be a megfelelő tanulócsoportba. Felkészült, sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóink és fiatal, lelkes csapatvezetőink mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtábor kellemes és sikeres legyen.

Honlapunkon részletes információt a találsz nyelvtanfolyamokról.

 

Szállás diákoknak

A diákok három szálláslehetőség közül választhatnak: bentlakás, kollégium és vendéglátó család.

A bentlakás közelebb van az iskolához, és a szobákon a világ minden tájáról származó diákok osztoznak. A nemzetközi környezetnek köszönhetően a nyelvtanfolyamokon kívül is gyakorolhatod a nyelvet. Ha inkább testvéreddel vagy barátaiddal szeretél lakni, arra is lehetőség van. A kollégiumban megtapasztalhatod, hogy milyen lehet egy valódi bentlakásos iskolában élni és tanulni. Ez a szállás azoknak ajánlott, akik szeretnének úgy élni, mint az adott ország diákjai. A vendéglátó család kicsit messzebb van az iskolától, de itt is folyamatosan használhatod a nyelvet a családdal történő kommunikáció során. Ez nagy mértékben hozzájárul a hatékony tanuláshoz és a gyors fejlődéshez, nem mellesleg egy helyi család életébe is bepillantást nyerhetsz. A szállásokról itt találhatsz további információkat.

Szabadidős programok

Az angol, német, francia és spanyol nyelvek a legnépszerűbbek a nyelvi tábort választó diákok körében, a nyelvtanulás mellett azonban legalább olyan fontos a szabadidős programkínálat is. Fontos számunkra, hogy a program ne csak hasznos, hanem kellemes is legyen számodra, ezért olyan programokat szervezünk, amelyek minden igény kielégítenek: strandolás, buki, városnézés, természetjárás, kulturális programok és sporttevékenységek egyaránt szerepelnek a felhozatalban. A 18 éven aluliak számára minden program kötelező, miven csakis így lehet valódi csapatot alkotni, 18 éven felüliek számára pedig csak ajánlott a részvétel. A nagykorú diákok már egyedül is elindulhatnak felfedezni a várost, ők kicsit nagyobb szabadsággal rendelkeznek, mint a gyerekek.
Biztonságos, felügyelt szabadidős tevékenységeink során nem csak a nyelvet, hanem a befogadó ország kultúráját és értékeit is felfedezheted.
Miért érdemes nyelvi táboron részt venni? ✓ Nagyszerű nyelviskolák ✓ Változatos úti célok ✓ Izgalmas szabadidős tevékenységek ✓ Jófej osztálytársak

Minden fontos információ egy helyen

Lapozd át ingyenes katalógusunkat, amelyekben minden fontos információt megtalálsz a szállásokkal és tanfolyamokkal kapcsolatban.

Ingyenes katalógus letöltés