Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Tanulj németül online

Az egyik oka annak, hogy sokan nem kezdenek német nyelvtanulásba, az az elfoglaltság. Úgy tűnhet, hogy soha nincs elég idő egy új nyelv elsajátítására, hiszen főiskola, munka, gyermeknevelés és sok egyéb teendő mellett már nehéz alkalmat találni a tanulásra. Ezeket az igényeket figyelembe véve született online német nyelvtanfolyamunk, amely otthona kényelmében, a megfelelő időben és saját tempójában teszi lehetővé a német tanulást.

A Sprachcaffe már majdnem 40 éve létezik, és regeteg embernek segített a nyelvtanulásban szerte a világon. Színvonalas online német tanfolyamunk nem fog csalódást okozni neked sem. Regisztrálj még ma!

Csoportos tanfolyam

A csoportos tanfolyamon 4-12 hozzád hasonló nyelvi szinten álló résztvevővel tanulhattok együtt.

havi 68 €-tól

 • 7-12 azonos nyelvi szinttel rendelkező résztvevő (A1-C2)
 • igény szerint 2-30 óra hetente (1 tanóra = 45 perc)
 • találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról virtuális osztálytermünkben
 • interaktív csoportos tanulás, gyarkolati tudás elsajátítása

AJÁNLATKÉRÉS

Magánóra

A magánórákon egyéni vagy páros oktatást kínálunk, két hasonló nyelvi szinten álló tanulónak

1 tanóra 24,5 €-tól

 • 1 vagy 2 azonos nyelvi szinten álló tanuló számára
 • 2-6 tanóra/alkalom, 1 tanóra = 45 perc
 • rugalmas órarend
 • egyénileg kialakított tanterv és intenzív nyelvtanulás

AJÁNLATKÉRÉS

 

Ha részt veszel online tanfolyamunkon, 5%-os kedvezményt kapsz a következő nyelvi utazásodra!

Miért érdemes online német nyelvtanfolyamra iratkozni?

A német az egyik legnépszerűbb nyelv a világon. Több mint 100 millió ember beszél, és te is közéjük tartozhatsz! Arról nem beszélve, hogy számtalan új karrierlehetőség felé nyitja meg a kaput számodra. Kezd el most a tanulást és hamarosan kiválóan társaloghatsz majd német anyanyelvűekkel is.

Ha külföldön tervezel tanulni vagy elhelyezkedni, mindenképpen érdemes már indulás előtt elsajátítani a nyelvet, mert így sokkal nagyobb előnnyel indulsz, mintha csak kinn kezdenél bele a német nyelvtanulásba.

A német tanulás online még sosem volt ilyen hatékony és egyszerű! Kurzusaink minden alapvető nyelvi készség fejlesztésére nagy hangsúlyt fektetnek, így szóban és írásban egyaránt képes leszel hatékonyan kommunikálni németül is. Német nyelvtanfolyam online formában a megoldás. Német nyelvtanulás online mindenkinek! Próbáld ki most!

A német online tanfolyam jellemzői:

Smart technológia

Virtuális osztálytermünk felhasználóbarát technológián alapul, akár okostelefonról is elérhető

Valódi tanárok

Nincsenek robotok sem öntanuló szoftverek. Valódi nyelvtanárokkal találkozhatsz, akik élőben adják át neked a nyelvtudást

Oklevél

A tanfolyam végén oklevelet kapsz, amely tanúsítja, hogy elvégezted a programot

Testreszabható

A tananyag és a digitális eszközök megválasztása a diák igényeinek megfelelően történik és naponta változhat

Online német tanfolyamok 

Magánóra, páros oktatás és kiscsoportos órák egyaránt megtalálhatók az online német nyelvtanfolyam-kínálatunkban. Válaszd a neked megfelelő időpontot és tanfolyamtípus a lehető legjobb eredmény elérése érdekében!

A magánórán te határozhatod meg a témákat, az időpontot és a heti óraszámot is, így a saját tempódban tanulhatsz.

A csoportos tanfolyamokon új tanulókat ismerhetsz meg a világ minden tájáról és velük is használhatod az órákon tanultakat. Az interaktív foglalkozások lehetőséget adnak a beszélgetésre, a gyakorlatok közös elvégzésére.

A legjobb tanárok

Új nyelv elsajátításakor fontos a megfelelő tanár kiválasztása. Számos kritérium áll rendelkezésünkre az általunk alkalmazott tanárokról. Minden tanárnak többéves szakmai tapasztalattal és tanári készséggel kell rendelkeznie annak érdekében, hogy minőségi oktatást és élvezetes tanulási folyamatot. biztosítsunk.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy diákjaink egy német anyanyelvű tanártól sajátíthassák el a nyelvet, ezért csakis ilyen oktatókkal dolgozunk együtt. Legyen szó csoportos vagy egyéni órákról, tanáraink minden egyes diákra nagy figyelmet fordítanak.

Hogyan kezdhetek?

Az első lépésben egy nyelvi szintfelmérőt kell majd kitöltened (ha még nem vagy tisztában a nyelvi szinteddel), ennek megfelelően kerülsz majd a számodra legalkalmasabb tanulócsoportba.

Teljesen kezdő (A0) – Nem rendelkezel korábbi német nyelvi ismeretekkel.

Kezdő (A1) - Megvan az alapvető tudásod az egyszerű mondatok megalkotásához.

Alapszint (A2) – Könnyedén olvasol és értelmezel egyszerű újságcikkeket és ki tudod fejezni magad az idegen nyelven.

Középszint (B1) - Megfelelő alapismeretekkel rendelkezel a nyelvtant és a szókincset illetően.

Középhaladó (B2) - Szinte bármilyen témában képes vagy beszélgethetést folytatni, német nyelvtudásod szilárd.

 

Felsőfokú (C1) - Megérted az elvont és összetett tartalmakat, és spontán helyzetekben is jól boldogulsz.

Anyanyelvi szint (C2) - Bármilyen helyzetben folyékonyan beszélsz németül.

Jelentkezés beküldésekor megadhatod, hogy milyen nyelvi szinten állsz jelenleg. Mindenképpen arra kérünk majd, hogy töltsd ki szintfelmérőnket, mert ez alapján választjuk ki a számodra leginkább megfelelő tanulócsoportot. Regisztrációt követően azonnal el is végezheted ezt a tesztet.

Csoportos vagy egyéni tanfolyam közül választhatsz, az előbbi lehetőséget ad az interakcióra a többi tanulóval, utóbbi pedig teljes mértékben a te igényeidre lesz szabva. A német online tanfolyamjaink hatékonyan felkészítenek a külföldi munkavállalásra vagy továbbtanulásra.

Ha már tanultál németül és csak szeretnéd frissíteni a nyelvtudásod, akkor is örömmel látunk. Mindig rendelkezésedre állunk és segítünk a tanfolyamtípus kiválasztásánál. Függetlenül attól, hogy szakmai, tanulmányi vagy magáncélból szeretnél nyelvet tanulni, az online német tanfolyam remek választás lehet. Jelentkezz most!

Kérdések és válaszok az online német tanfolyammal kapcsolatban

Milyen előnyei vannak a tanulócsoportoknak?

A Sprachcaffe-nál mindig ugyanabban a csoportban tanulhatsz, ezt tanáraink állítják össze a résztvevők nyelvtudása alapján. Ennek előnyei:
1. A tanár megismeri a résztvevők erősségeit és gyengeségeit, így személyre szabott oktatást kínálhat
2. A résztvevők megismerik egymást és alkalmazkodni tudnak egymáshoz; ez elősegíti a kommunikációt és felszabadítja a gátlásokat.
3. Nem mindig kell követni a tankönyvben meghatározott témákat. A tanár rugalmasságot kínál, amely lehetővé teszi a konkrét témákra való összpontosítást.
4. Olyan barátságok alakulhatnak ki, amelyek a tanfolyam után is megmaradnak.
Ha esetleg nem érzed jól magad az adott csoportban vagy nem felel meg a nyelvi szintednek, bármikor bizalommal fordulhatsz oktatóinkhoz és segítenek egy másik csapatba történő áthelyezésben.

Mire lesz szükségem a részvételhez?

 • Stabil internet-hozzáférés
 • PC, laptop, okostelefon vagy táblagép (webkamerával és mikrofonnal)
 • (esetleg telefon)
 • Internet böngésző vagy okostelefon alkalmazás
A részvételhez csak az internet és a videocsevegésre használt eszköz szükséges. Ideális esetben webkamera és mikrofon is tartozik a számítógéphez, de ez okostelefon szelfikamerája is megfelel. Az online osztálytermet egy linken keresztül lehet elérni a böngészőn vagy telefonos alkalmazáson keresztül.

Ha nincs vagy nem akarod bekapcsolni a kamerád, akkor is részt vehetsz a videocsevegésben, és láthatod a többi résztvevőt. A tanárral való kommunikációhoz viszont szükség lesz mikrofonra. Ha nem rendelkezel mikrofonnal, akkor egy ingyenesen hívható telefonszámod tudsz beszélni.

Bármikor válthatsz a mobil vagy asztali eszközök között (például az egyik tanfolyamot okostelefonon, a következőt pedig a számítógépen követheted nyomon).

Kipróbálhatom, hogy minden technikai eszköz működik-e, mielőtt részt veszek az órán?

A Cisco bevált szoftverére támaszkodunk, emellett természetesen részt vehetsz egy teszthíváson. Ezáltal megbizonyosodhatsz arról, hogy webkamerád és mikrofonod megfelelően van beállítva és, hogy online tantermünk megfelelően működik-e. Arra egyébként nagyon kicsi az esély, hogy bármilyen probléma adódna.

Hogyan vehetek részt az órákon?

Előzetesen e-mailben kapsz majd egy linket és hozzáférési adatokat.
Ha webböngésződön keresztül szeretnél részt venni az órán, egyszerűen kattints a megadott linkre. Ezután le kell töltened és futtatnod egy fájlt, melyet követően azonnal a virtuális osztályteremben találod magad.
Ha okostelefonoddal szeretnél részt venni az online nyelvtanfolyamon, először telepítened kell a megfelelő alkalmazást, majd ebben megadni a hozzáféréshez szükséges adatokat.
Telefonon keresztül is bejelentkezhetsz, ehhez tárcsázd az e-mailben található ingyenes telefonszámot, majd add meg a kért PIN kódot.
A tanóra mindig akkor kezdődik, amikor a tanár elérhető online.

Jelentkezz most!

Ha további kérdéseid vannak az online nyelvtanfolyammal kapcsolatban, tekintsd át Gyakran ismételt kérdéseinket is vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a jelentkezésben!