Nyelvi tábor fiataloknak Németországba

Az német nyelvi tábor Németországban feledhetetlen kaland!

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Német nyelvtábor fiataloknak Németországban

Utazás és nyelvtanulás Németországban: tanulj német nyelvi táborban! Népszerű ifjúsági német tanfolyamunk segít neked elsajátítani az egyik legfontosabb idegen nyelvet. Mindezt pedig szórakozva, szinte minden erőfeszítés nélkül teheted. 

A német nyelvi tábor Németországban igen hatékony nyelvtanulást biztosít, emellett pedig fantasztikus kirándulásban lehet részed,  melynek során felejthetetlen élményekkel gazdagodsz és megismered a német kultúrát. Szerezz barátokat külföldön, velük is rengeteget gyakorolhatod a nyelvet! Nálunk lehetőséged lesz szórakozni, ismerkedni és kirándulni. Utazz el hozzánk Frankfurtba vagy Münchenbe, nem fogod megbánni!

Német nyelvi tábor Németországban

A Sprachcaffe ifjúsági német nyelvtanfolyamain könnyedén és élvezetesen fog menni a nyelvtanulás, emellett pedig izgalmas, új élményekben lehet részed. A frankfurti nyelvi táborban hasonló korú diákok kerülnek egy csapatba; nemzetközi és biztonságos környezetben tanulhatnak. Itt mindenki ugyanazt szeretné: németet tanulni a szünidő alatt, szórakozni, utazni és ismerkedni.

A németországi nyelvi tábor ára a tanfolyam mellett a szállást és a szabadidős programokat is tartalmazza. A diákok általános és intenzív tanfolyamaink közül választhatnak, melyek kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelnek. 

A német nyelvi tábor Németországban többet kínál egy hagyományos nyelvtanfolyamnál: anyanyelvi környezetben sajátíthatod el a németet, sokat beszélheted a nyelvet az órákon kívül is, kirándulásokon, bulikon és egyéb szabadidős tevékenységeket vehetsz részt. A Sprachcaffe csapata a tanfolyam teljes ideje alatt szervez iskola utáni programokat. 

Miért érdemes a nyári német nyelvi tábort választani?

A külföldi német nyelvtanulás duplán megéri: nem csak a nyelvet tanulod meg, hanem Németországot is jobban megismerheted. Frankfurt, -becenevén Mainhattan- kedvelt úti cél, kiemelkedő gazdasági központ és multikulturális olvasztótégely, München pedig egy igen sokoldalú, divatos város. Használd ki a német nyelvi tábor kínálta lehetőségeket, fedezd fel Németországot, utazz és tanulj a Sprachcaffe U20-as programjával!

Online német nyelvtanfolyam gyerekeknek

 Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus