Olasz nyelvi utazás

Ugorj fejest az olasz életérzésbe, és fald nagy kanállal a bohém "dolce vita"-t.

Tudj meg többet »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Olasz nyelvtanulás Olaszországban

Az olasz nyelvtanfolyam Olaszországban a leghatékonyabb és legizgalmasabb. Az olasz világszerte körülbelül 69 millió ember beszéli, úgyhogy mindenképpen hasznos elsajátítani ezt a nyelvet, egy olaszországi nyelvtanfolyam pedig sokat segíthet a gyors fejlődésben.

A Sprachcaffe Languages Plus nem csak az olasz nyelvtanulást könnyíti meg neked, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy az olasz tanfolyam ideje alatt megismerd a "dolce vita" életérzés csodálatos földjét. Válaszd ki a Sprachcaffe kínálatából a számodra leginkább megfelelő helyszínt, nyelvtanfolyamot, és már indulhatsz is! A nyelv és kultúra kedvelői a legjobb helyekre juthatnak el velünk!

Felnőttek

Fiatalok

Üzleti nyelv

Az olasz tanulás Olaszországban igazi élvezet! Töltsd tartalmasan a szabadságod, vegyél részt hatékony nyelvtanfolyamainkon. Felejthetetlen élményekre teszel szert, bepillantasz az ország kultúrájába és megismered annak hagyományait, különlegességeit.

A külföldi olasz tanfolyam keretében többfajta nyelvtanfolyamot ajánlunk kezdőknek és haladóknak: általános, intenzív, csoportos, és egyéni nyelvtanfolyamaink közül választhatsz. 

A Sprachcaffe két helyszínen tart olasz nyelvtanfolyamot a napfényes Itáliában: az olasz nyelvtanfolyam Firenzében a reneszánsz művészet és kultúra szülővárosában, látnivalóival, történelmi hagyományával mindenkinek tartogat érdekességeket! Pihenj és fejleszd nyelvtudásod a nyugodt és természeti szépségekben gazdag délnyugati partvidéken, Kalabriában!

 

Miért érdemes külföldi olasz nyelvtanulást választani?

Fedezd fel az olasz nyelvtanulás előnyeit a Sprachcaffe kurzusain! Az olasz az egyik legfontosabb nyelv Európában és egyre fontosabbá válik a kultúra, a kutatás és a politika területén. Olasz tanfolyamainkkal ott tanulhatod meg a nyelvet, ahol azt a mindennapokban is beszélik!

Nincs is jobb, mint elmélyíteni az iskolában tanultakat egy tányér isteni olasz tészta és a hozzá tartozó fenséges pohár bor mellett. Az olasz nyelvi utazás során szinte észrevétlenül ragadnak rád az új szavak. Engedd, hogy magával ragadjon a mediterrán életstílus és a nyugodt környezet! Az olaszországi nyelvtanfolyamon szerzett ismereteid mellett sok időd marad felfedezni a pizza földjét.

Online olasz nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus