Nyelvi tábor fiataloknak Máltán

Az angol nyelvi tábor Máltára feledhetetlen emlék lesz, rengeteg napsütés és kaland vár.

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanulás fiataloknak Máltán

Unod az angol órákat a suliban? Nem elég hatékony vagy egyszerűen izgalmas? A máltai nyelvi tábor a megoldás! Az angol nyelvi tábor Máltán az egyik legnépszerűbb tanfolyam diákjaink körében. Az angol a legfontosabb idegen nyelv az oktatásban, a szakmai- és a magánéletben egyaránt. A diákoknak szóló nyelvi tábor a leghatékonyabb és legizgalmasabb módszer az angol nyelvtanuláshoz.

Málta, az egykori brit koronagyarmat kitűnő hely az angol tanuláshoz, mivel a szigetországnak a hivatalos és kulturális nyelve is az angol. Egy máltai nyelvi tábor keretében nem csak hatékony nyelvtanfolyamon vehetsz részt, hanem egy emlékezetes nyaralást tölthetsz a szigeten, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, belekóstolhatsz az ország kultúrájába, megismerheted annak hagyományait és jellegzetességeit.

Angol nyelvi táboraink Máltán

Az ifjúsági nyelvi tábor Máltán többféle angol nyelvtanfolyamot kínál, kezdőnek és haladóknak egyaránt. Általános és intenzív tanfolyamokon tanulhatsz kisebb csoportokban. Az angol nyelvtanulás mellett itt rengeteg szórakozási lehetőség is vár: Málta, Földközi-tengeri fekvésének köszönhetően, álomszép strandokat, csodálatos természeti látványosságokat, kulturális programokat, meseszép építészeti örökséget kínál látogatóinak - vagyis mindent, ami egy felejthetetlen nyaraláshoz szükséges. Máltán két helyszínen kínálunk nyelvi táborokat. Egyrészt Paceville szórakoztató negyed közelében, St. Juians's-ben, ahol sohasem lehet unatkozni; valamint a kellemes, nyugodt partszakaszon St. Paul's Bay-en, ahol az angol nyelvtanulás mellett a pihentető kikapcsolódásé lehet a főszerep. Hétköznapokon az angol tanulásra kerül a hangsúly, de hétvégenként és a délutánokon szabadidős programokat szervezünk a résztvevőknek, természetesen angolul. A diákokat kirándulások, sportolási lehetőség, közösségi programok és bulik várják.

Miért érdemes angol nyelvtanulás céljából a máltai nyelvi tábort választani?

A máltai nyelvi tábor keretében nem csak az angol nyelvet tanulod meg, hanem ezt az izgalmas szigetet is megismerheted. Így a külföldi angol nyelvtanulás duplán megéri! Süttesd a hasad a tengerparton és szerezz új barátokat! Utad során ismerd meg a máltaiak hagyományait és szokásait, rendkívüli ünnepeit és az egyedülálló máltai konyhát. Használd ki a angol nyelvi tábor kínálta lehetőségeket, és élvezd a mediterrán pezsgést!

Online angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok

INGYENES online katalógus