Nyelvi tábor 17 év felett

Befejezted a sulit de továbbtanulás előtt szeretnél világot látni? Csomagolj és utazz velünk!

A Sprachcaffe nyelvi táborai mostantól minden 21 év alatti diák számára elérhetők! Résztvevőként élvezheted a szabadidős programokat és a csapat koordinátorok segítségét, miközben nyelvet tanulsz! Az angol nyelv ismerete szinte minden szakmában előnyt jelent, egy idegen kultúra megismerése pedig szélesíti látókörödet.  A tanfolyam nappali képzésből áll, minden nap 4 tanórával, ezek hossza 45 perc. Az oktatók mindig angol anyanyelvűek, a tanítás pedig kis csoportokban történik, melyek maximális létszáma 12. Az órák segítenek a jövőbeli terveid megvalósításában, a kommunikáció központú órák pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy folyékonyabban beszéld a nyelvet.

  • tanulj nagyvárosban
  • ismerj meg új embereket a világ minden tájáról
  • illeszkedj be egy idegen kultúrába
Szállást is biztosítunk kényelmes szobáinkban, a jó hangulat pedig ott kopogtad az ajtódon. Nem is találhatnál izgalmasabb úti célt, mint New York, Torontó vagy London. A konyhán és a fürdőszobán lakótársaddal osztozol, a jó társaság tehát garantált.


Szeretnél bepillantást nyerni egy idegen ország hétköznapjaiba? Elmerülnél az adott kultúrában? Akkor válaszd vendéglátó családjainkat!

Tőlük támogatást és segítséget kaphatsz, így nem kell aggódnod a külföldi nyelvtanulás és utazás miatt. Emellett pedig így ismered meg igazán a tájra jellemző szokásokat és olyan helyekre látogathatsz, ahova egy turista sosem jutna el.

Nyelvi tábor fiatal felnőtteknek - Árlista

Tudj meg többet nyelvi táborainkról!