Kínai nyelvi utazás

Kína a világ legősibb civilizációja, a képírás megalkotója. Tanulj Kína fővárosában, sohasem feleded majd az élményt!

Tudj meg többet »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Kínai nyelvtanulás külföldön

A kínainyelvtanulás Kína fővárosában a leghatékonyabb és egyben legizgalmasabb kaland! A Sprachcaffe pekingi nyelviskolájában minden feltételt biztosítunk számodra a hatékony nyelvtanuláshoz. A külföldi kínai tanfolyamok elsősorban azért népszerűek, mert sokak által beszélt és igen különleges nyelvről van szó. A kínai elsajátítása a különleges írásjeleknek köszönhetően igazán izgalmas, más nyelvek tanulásánál több érdekességet tartogat. A hivatalos körökben használt nyelvet, az úgynevezett mandarint Kínában, Tajwanon és Szingapúrban együttvéve körülbelül 1,2 milliárd ember beszéli.

Ezek a számok bizonyítják, hogy a kínai nyelvtanulás nem haszontalan, és nem csak szakmai szempontból, hanem a magánéletben is segítségedre lehet. Válaszd Te is a kínai nyelvi utazást!

Felnőttek

Fiatalok

Üzleti nyelv

Utazz velünk Kínába!Többfajta kínai tanfolyamot ajánlunk kezdőknek és haladóknak egyaránt. A tanfolyam időtartamát és a heti óraszámot tanulóink határozzák meg. A kínai nyelvtanfolyam Pekingben van, ahol választhatsz csoportos vagy egyéni, intenzív, általános, vagy hosszútávú tanfolyamok közül. Szívesen adunk tanácsot annak érdekében, hogy megtaláld a céljaidnak és igényeidnek megfelelő programot!

Miért érdemes a külföldi kínai nyelvtanulást választani?

Fedezd fel a külföldi kínai nyelvtanulás előnyeit! A kínai az egyik legtöbbek által használt nyelv a világban és jelentősége egyre nő az üzleti életben. Az sem fog csalódni, aki csak hobbiból fog neki a nyelvtanulásnak, mert igazán izgalmas és kihívásokkal teli pillanatokat tartogat. 

A kínai egységesített változatát, a mandarin-kínait, 1949 óta használja a közoktatás, a média, a színház. Kínában a hivatalos nyelv eredetileg az észak-kínai dialektus, amely a pekingihez hasonlít. Annak ellenére, hogy ezt nem mindenhol beszélik, mindenhol megértik az országban. A kínai írás egy több, mint 50.000 írásjelből álló jel-, és képírás, melyből a mindennapi életben kb 3000-4000 darab van használatban. A különböző dialektusok okozta szóbeli eltérések kiküszöbölésére egy mindenki számára érthető fonetikus írást is kidolgoztak.

Kínai nyelvtanfolyamod alatt a nyelvi fejlődésen túl lehetőséged nyílik egy sokszínű kultúra megismerésére. A nyelven kívül megismerheted a keleti világ szokásait, betekinthetsz az emberek hétköznapjaiba. Hagyd, hogy magával ragadják az illatok, színek és az egyedülálló művészeti alkotások.

Online kínai nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus