Angol nyelvi tábor fiataloknak Kanadába

A francia tanulás élménye Kanada festői tájain, egy életre veled marad. Tanulj, utazz, kirándulj, barátkozz.

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Francia nyelvi tábor Kanadában

Utazz és tanulj franciául a Sprachcafféval! Ha a francia nyelvtanulás az iskolában nem elég érdekes vagy nem elég hatékony, akkor a kanadai nyelvi tábor a megfelelő megoldás! Francia ifjúsági táboraink messze a legnépszerűbbek a diákok körében, mert életre szóló élményekkel tesznek gazdagabbá. Emellett a francia az egyik legfontosabb üzleti és oktatási nyelv a világban.

A nyelvi tábor Kanadában a legmegfelelőbb és legizgalmasabb módszer a francia nyelvtanuláshoz. Az ifjúsági nyelvtanfolyam keretében rengeteg új, a világ messzi tájairól érkező barátot szerezhetsz és felfedezhetsz egy eddig ismeretlen kultúrát, országot! Kanada francia nyelvű területének sokszínű városában, Montreálban várunk!

Francia nyelvi tábor Kanadában

Francia nyelviskola Montreálban - a kétnyelvű metropolisz

✓ Európai hangulat
✓ Művészetek és szórakozás
✓ Sporttvékenységek

Részletek
A kanadai nyelvi tábor keretében a hatékony francia nyelvtanulást fantasztikus nyaralással kötheted össze. Kanada második legnagyobb, központi elhelyezkedésű városa, Montreál, csak rád vár! A kétnyelvű város rengeteg izgalmat és felfedezni valót tartogat a nemzetközi diákok számára. A francia nyelvi tábor Kanadában a tanfolyamon kívül a szállás és a teljes ellátás díját is tartalmazza. A szállást iskolánk kollégiumában biztosítjuk, de választhatsz vendéglátó családnál való elhelyezést is. A diákok általános és intenzív tanfolyamaink közül választhatnak, ezekre kezdők és haladók is jelentkezhetnek. A francia nyelvtanulás mellett délutánonként és hétvégenként változatos programokkal várjuk a diákokat: kirándulásokat, sportprogramokat és bulikat szervezünk, ahol alkalmad lesz ismerkedni és sokat beszélhetsz franciául is.

Miért érdemes francia nyelvtanulás céljából kanadai nyelvi tábort választani?

A francia nyelvi tábor Kanadában egy fantasztikus ország felfedezését és izgalmas kalandokat kínál. A külföldi francia tanfolyam duplán megéri! Az út során megismerheted a kanadai emberek hagyományait, szokásait, kiemelkedő ünnepeit és a változatos kanadai konyhát. Mind az ország, mind a közösség állandó meglepetéseket tartogat számodra! Győződj meg erről személyesen, utazz velünk kanadai francia nyelvi táborunkba és kezdődhet a kaland!

Online francia nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus