Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Impresszum

Telefonon, faxon, postai úton vagy e-mailben is felveheti velünk a kapcsolatot. Ha bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, töltse ki az oldalunkon található online űrlapot. Amennyiben visszajelzést szeretne küldeni, azt a Feedback oldalunkon teheti meg.

Sprachcaffe Languages Plus

Alamein Road

St. Julians, Pembroke

PBK 1776 Malta

Tel.: +35621373574

Fax: +35621373577

Tel: +36 21 2527189

Email: info.hu_ett_@sprachcaffe_dot_.com

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 9:00 - 19:00

Jogi információ

Ügyvezető igazgatók: Alberto Sarno és Marcello Sarno, CO Reg No: C39153VAT Reg No: MT18266631SPRACHCAFFE a 'Sprachcaffe Reisen GmbH' jogvédett trademark-ja. Kérjük vegye figyelembe az oldal tartalmával kapcsolatos felelősségvállalási rendelkezéseket: A minden részletre kiterjedő tartalmi ellenőrzés ellenére a külső linkek tartalmáért a Sprachcaffe International semmilyen felelősséget nem vállal. A linkelt oldalak tartalmáért kizárólag azok üzemeltetője tartozik felelősséggel.

Jogi közlemény: ez a weboldal harmadik félre mutató külső linkeket tartalmaz. A weboldal felelősséget vállal a kérdéses harmadik felek megjelenítéséért. Mielőtt az oldalra kerültek volna, a szolgáltató leellenőrizte a hivatkozások tartalmát és meggyőződött affelől, hogy ezek nem szegnek meg semmilyen törvény és jogszabályt. Semmilyen törvénnyellenes eljárás nem volt fellelhető az ellenőrzés idején. A szolgáltató nem befolyásolja a jövőbeli tartalmi változtatásokat ezen oldalakon. A külső linkek elhelyezése nem hatalmazza fel a szolgáltatót a hivatkozásra került odalak birtkolási jogával. A szolgáltató nem valósíthatja meg a külső linkek vagy platformok tartalmának folyamatos felülvizsgálatát törvénytelen eljárást keresve külön kérés nélkül. Természetesen amint tudomásunkra jut egy hivatkozott oldal törvénysértő magatartása, azonnal töröljük azt.

Weboldalunk megalkotásakor minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy naprakész, helyes és közérthető információkkal szolgáljunk. A rendszeres és alapos ellenőrzések ellenére is megtörténhet, hogy hibázunk. A szolgáltató ezért nem vállal felelősséget a gépelési és nyomtatási hibák, valamint és az oldal tartalmának frissítése miatt. Az oldal tartalma bármikor változhat, előzőleges értesítés nélkül.

Adatvédemi szabályzat

Itt olvashatja Adatvédelmi szabályzatunkat.