Angol nyelvtanulás Máltán

Az angol nyelvtanulás Mekkája minden kétséget kizáróan Málta. A sziget a külföldi nyelvtanulás egyik legnépszerűbb helyszíne, ahol angol tanfolyamok széles választéka áll a diákok rendelkezésére. A máltai nyelvi utazás hatékony és izgalmas, legyen szó kezdő nyelvtanulásról vagy a meglévő nyelvtudás felfrissítéséről. Máltai angol nyelvtanfolyamaink messze a legnépszerűbbek, mivel napjainkban több száz millióan beszélik a nyelvet. A globalizáció következtében nem csak a szakmai, hanem a magánéletben is egyre nagyobb szerepet játszik az angol nyelv.

Málta, az egykori brit koronagyarmat, kiválóan alkalmas helyszín az angol nyelvtanulásra, mivel a szigetországnak az első hivatalos és kulturális nyelve az angol. Egy máltai nyelvi utazás keretében nem csak hatékony angol nyelvtanfolyamon vehetsz részt, hanem egy emlékezetes nyaralást tölthetsz a szigeten. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, belekóstolhatsz az ország kultúrájába, megismerheted annak hagyományait és jellegzetességeit.

Angol nyelvtanulás Máltán egy helyszínen lehetséges a Sprachcaffe hálózat  St. Julian's-i iskolájában. 

Angol nyelviskola Máltán

Málta, Földközi-tengeri fekvésének köszönhetően álomszép strandokat, csodálatos természeti látványosságokat és mediterrán klímát kínál látogatóinak. Itt minden megvan, ami egy fantasztikus nyaraláshoz szükséges! Csak itt találkozhatunk olyan emberekkel, akiknek személyiségében az olasz vérmérsékletet spanyol életérzéssel párosul és emellett folyékonyan beszélnek angolul! Málta ideális közeget nyújt a nyelvtanulók számára. Ilyen körülmények között szinte magától megy az angol nyelvtanulás!

A Máltai angol tanfolyam ideje alatt érdemes kihasználni a lehetőséget és kirándulást tenni a St. Julian’s-hez közeli városokba, hogy jobban megismerd a sziget kultúráját.

Angol nyelvtanulás Máltán? – Miért érdemes ezt választani?

Ha a Sprachcaffe máltai angol nyelvtanfolyam mellett döntesz, nem csak angol nyelvtanulásra lesz lehetőséged, hanem egy páratlan országot is megismerhetsz. Feltétlenül érdemes ellátogatni a kisebb szigetekre, Gozóra és Cominóra is. Málta hangulatos, nyugodt környezete ideális a kikapcsolódáshoz, emellett számos helyen  búvárkodásra és aktív pihenésre is lehetőség nyílik. A kristálytiszta vízben akár hajóroncsokat vagy földalatti barlangokat is  felfedezhetsz. A máltai angol nyelvtanulás során a máltai emberek hagyományaival és szokásaival is megismerkedhetsz. Belekóstolhatsz a sziget színes fesztiváljaiba és a máltai konyhaművészetbe. Mindebben és még sok minden másban is elmerülhetsz, ha a Sprachcaffe máltai angol nyelvtanulási lehetőségei közül választasz!

Egy diák beszámolója

“A máltai Sprachcaffét az otthonomnak tekintem! Mindkét alkalommal, amikor itt tanultam, varázslatos perceket éltem át, életreszóló barátságokat kötöttem, és valóban nagyon sokat tanultam, nem csak angolt, hanem az életről is! Elképesztő a máltaiak kulturális sokszínűsége, és a nyelviskola kiváló infrastruktúrával rendelkezik! Ezt a nyelviskolát csak ajánlani tudom, és biztosan visszajövök, amikor csak lehetőségem lesz rá, hiszen, ahogy már említettem, a máltai Sprachcaffe az otthonom:-)”

Dymitri Leão (Brazília), 2010 szeptember

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus